發新話題

IPVE vLan 2008 信長盃決賽及季軍戰 成積公佈

[Close]
點解龍大個樣好似好感動咁ge   定係比網吧錢比到肉赤???

見到大家甘投入比賽有D感動  
我只係睇場既都覺得辛苦, 更何況比賽既

放心啦~~ 網吧方面好大方, 冇收我地錢

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2008-4-14 11:50 發表

咁好 打多左足足3個鍾
| LoSeR | ToM

我想知union2 果堆 邊個打邊個 -.-   

他們互相合作嘛

怎麼會收錢呢

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2008-4-14 11:50 發表

可以見到你英俊的樣子 我們也很感動

TOMMY個樣有d似->囧..

引用:
原帖由 『prince』 於 2008-4-14 00:58 發表
岩岩先返黎-

由2點30睇到9點30-
我睇到10點啵 = ="咁你咪姐係見到我 昏

HAHA 星團D相個個- _ -好似死老豆咁

影遺照-_- 反而咁多張好睇既係Loser中間果個O_O幾令仔

a_a最令果個係後邊Banner呀市A_A 等我估下中間Loser果個係邊個-_-

雄哥哥好上鏡- -每一張都好好笑容-3-''流星-_-你好似白粉佬xD

d相冇個係肥仔
按圖即可進入信長之野望區

恭喜各隊伍。  支持 !!

白3個個係唔係傳說之中牛 ?第一張右,同龍影相個個@@

殿軍: MasTeR
@@我認識圖中的人= =
佢d實力...................
Form.4 yckmc = =
實力唔錯但有第4= =
好好運沒有咩有能之士玩咩?
上杉

我想知第二張右果位邊個  笑容好淫
聽24樓講完 .. 我大概知道邊個係流星k了 - - 企下面那位粉紅戰士嗎?
-crazy boy-

`
引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-4-14 13:42 發表
HAHA 星團D相個個- _ -好似死老豆咁

影遺照-_- 反而咁多張好睇既係Loser中間果個O_O幾令仔

a_a最令果個係後邊Banner呀市A_A 等我估下中間Loser果個係邊個-_-

雄哥哥好上鏡- -每一張都好好笑容-3-''流星-_-你好 ...
放大看到了
MIX_FILL
其它看不到T.T
最右XXX MAX 好似

發新話題