發新話題

溝女溝成咁,為咩!!!!!! 大家一定要睇呀!!

[Close]
好低lv.........咁明顯....除非對佢有意..唔係只會覺得佢煩同好低層次(讚成呢句請比d反應^_^)
我地班d人勁到
佢想溝條女係坐係角落前一個位....最角個個位冇人坐
你知佢點?
特登比人罰(例如出位啊,同人傾計....)
之後比老師罰坐個角位.....其他人仲未發現佢點解要咁做........
點解我咁講呢(因為佢比老師罰坐個角位上術ge情況冇晒.....
仲有其他少少原恩ge-->(例如佢調左位後ge言行等等)
你地話,幾高招
表面睇起黎好似好唔願意好比人罰咁
實際上.......
太強大

引用:
原帖由 ★LoVE~炎~★ 於 2010-5-2 08:03 發表
咁樓主你做咩唔話比老師聽既=v=?
溝女都有講喇..d仔為女死為女忙
gag?????????????????????????????

有無女仔張相尼睇下@@

引用:
原帖由 7171 於 2008-3-28 22:55 發表
我咁靚仔,唔洗溝佢
E句明顯錯X哂

引用:
原帖由 7171 於 2008-3-28 21:20 發表
愛情真係......
錯字錯字
放左成2年都冇人知..強烈要求7171獎勵
招團收....

我讀女校
咩都未見過

愛情真係......肓目

呢句有笑點

7171 我都有綿的情況
80%相似
追女5里u,但5好煩到其他人la

版大 - -'.其實您會轉字色.為什麼不把某某人跟某某某人的字色轉一下呢?

不過呢~您當我自作聰明好. 我看這文章真感到了您的怒氣.

不過應該不是來自他們談話 .但都可以說是來自他們談話的

特別是.如果這類受歡迎的女孩是自己心目中的美女.心中老是有種莫明奇妙的怒氣.

其實該男生在您未收拾完就坐到您的位置上.這麼小的事.不值得生氣的~

我相信版大的胸襟廣闊.不會為這小事情生氣.反正他早坐下來.我倒不用收拾物品.

他搞亂了我的.大不了叫他整理好.

不過,身邊有位美女就差很遠了

我自己是這樣理解的. 遠的美女. 冰冷.近的美女.熱情. 哪怕只是一點點的問侯.一點點的話.

特別是.當她由遠遠的位置走到我後面坐下時.總感覺大家親密了很多.

之後.一種"假定自己是對方完配"的"佔有感"就出來了~

這感覺是如何呢 ? 就像是:我了解女孩最多.我跟這女孩最親密.其他的都是"外人".她是我的.

這時候.看到其他的男生"得寸進尺"的跟女孩談話.當然會生氣吧 ^^ 是嗎?

這種感覺跟自己本身是否英俊漂亮無關.只要對象是自己喜歡的.遇上這情況總不免有點心酸.

更"過份"的是,居然當著我(完配) 的面前跟女孩玩 ?害我連坐的地方都沒有了!

完配王座給佔去了一部份.心中很不是味兒.即使人家只是談了幾句......

這時想.自己要不要出手都談兩句好呢? 不!決不可像他們這麼低級!

版大.想問一下.為什麼您不可告訴老師呢 ^^?不可以請他們住口嗎^^?還是怕給"人"認為您是個小器的人?

其實人家可能只是很普通的談了幾句.真的有這麼吵耳?

而且.為什麼您會知道某某某人遭某某人拒絕過呢 ?

跟人打聽來的嗎 ?但您不是不在意的嗎 ^^?始終這是人家的私事啊.

再者.遭人拒絕後再接再厲.最後成功的故事很多時都值得人們讚頌.

為什麼您會認為"遭人拒絕後"就不應該"再接再厲'呢^^?

事情有很多面看的.不同人看都有不同的感覺.這種感覺背後的原因十分重要.

有人認為失敗了可以再來.有人卻認為不可.為什麼?

當然您大可以說您完全沒有我上提到的"低等" 感覺.所以讓我再說多次~只是我過去嘗過的味道罷了~

不過.我倒覺得這種感覺是一種高尚的感覺.

難不是因為擔心"人"受傷害.難不是因為自己應該渴望美好.幸福的感覺嗎?

這可以成一個人生存的推動力.這.還算不上高級嗎 ^^?

愛e加野~~   係好難講清楚~~上堂專心點吧

邊個恰我地既7171
尊嚴★

引用:
原帖由 阿亮。﹏。 於 2008-3-30 11:41 發表
唔通ed就係叫有異性 冇人性? 囧
擺明~~~~~~~~~~~~~~

樓主 應該 鐘意 某某人阿 a_a?

7171真有心=.=
睇黎真係出自自己心去打e篇野-.-
有2性冇人性

引用:
原帖由 ◆【暉】◇ 於 2010-6-29 22:18 發表
樓主 應該 鐘意 某某人阿 a_a?
很有可能  唔係都唔會哂咁多時間打d咁既野

發新話題