27 12
發新話題

[討論] 非洲兒童 好需要大家支援

[Close]

非洲兒童 好需要大家支援

非洲仔係咪係非洲冇野食餓壞左個腦呀
冇料係度吠足全場 撩你1ON1又淆
多P又輸 你話你7唔7
輸LUN左仲要賴乜賴7冇出哂D木又剩 人唔笑狗都吠 你老豆冇教你輸要企定 7要坐定咩
SAY句SORRY 叫聲大佬就考慮下捐助食物比你個非洲兒童啦

最後請大家多D關注非洲兒童 冇野食會發癲咬人

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kingsley0855 於 2023-11-11 04:06 發表
非洲仔係咪係非洲冇野食餓壞左個腦呀
冇料係度吠足全場 撩你1ON1又淆
多P又輸 你話你7唔7
輸LUN左仲要賴乜賴7冇出哂D木又剩 人唔笑狗都吠 你老豆冇教你輸要企定 7要坐定咩
SAY句SORRY 叫聲大佬 ...
所以你係咪覺得34要打到留17先贏到係咪好威?
1炸1光
同埋你比人嘴係好正常
人地叫你唔好玩吸血英
你就吹咩...
你唔合作就咪玩合作TD
這張圖可以單機玩
仲有先唔好講你識唔識玩
玩國王TD撩人打1ON1先係最**粗口****謾罵**最**粗口**7
連隻GAME既基本既基本都未識
開個POST係咪想其他人圍爐取暖求可憐你?

引用:
原帖由 非洲兒童 於 2023-11-12 01:46 發表

所以你係咪覺得34要打到留17先贏到係咪好威?
1炸1光
同埋你比人嘴係好正常
人地叫你唔好玩吸血英
你就吹咩...
你唔合作就咪玩合作TD
這張圖可以單機玩
仲有先唔好講你識唔識玩
玩國王TD撩人打1ON1先係最**粗口**** ...
威我就威緊架啦 你吹呀
你件傻仔 冇料扮四條 開電腦又係你要求 以為自己乜水 廢唔好學人扮勁啦
你自己咪又係拎兩家資源 柒左就坐定啦
你班傻仔屍龍坦齊哂唔見你拎出黎講???
技不如人 死剩把口 可惜都係柒雞撐飯蓋

引用:
原帖由 kingsley0855 於 2023-11-12 02:27 發表

威我就威緊架啦 你吹呀
你件傻仔 冇料扮四條 開電腦又係你要求 以為自己乜水 廢唔好學人扮勁啦
技不如人 死剩把口 可惜都 ...
講真   輸就正常既
贏既話就真係可以DEL GAME
加上我34係少一家木
我拎兩家資源又點?
屍龍坦齊哂?一家?守哂4家?
你唔開RP睇下我幾爛抽?
你唔好講你個邊1炸1光1樹骨1死主?

引用:
原帖由 kingsley0855 於 2023-11-12 02:27 發表

威我就威緊架啦 你吹呀
技不如人 死剩把口 可惜都 ...
加上講真
邊個識玩D大家有眼睇
唔係我冇料扮4條
而係你真係新手扮神手
笑到我冇氣抖

都唔明有咩好噪,成王敗寇,贏果個咪啱曬,輸果個咪受靶囉
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 6# 的帖子

贏果個咪啱曬, 你呢D講法仲柒過狗安法

回復 1# 的帖子

1ON1 你都講得出口,
唔洗睇內容都知你唔識玩

上個係論壇講1ON1既退左VLAN

同埋 3V4 嬴左 有咩好衝出來?
想知你有幾7

引用:
原帖由 FENDI 於 2023-11-12 21:05 發表
贏果個咪啱曬, 你呢D講法仲柒過狗安法
深入啲探討下,洗耳恭聽

引用:
原帖由 wasdwasdwasd 於 2023-11-12 21:03 發表
都唔明有咩好噪,成王敗寇,贏果個咪啱曬,輸果個咪受靶囉
贏就岩哂?
咁睇泥你都可以收收皮
唔識玩就食花生算啦
唔好沖出泥7

引用:
原帖由 非洲兒童 於 2023-11-13 01:26 發表

贏就岩哂?
咁睇泥你都可以收收皮
唔識玩就食花生算啦
唔好沖出泥7
唔通輸果個啱?睇嚟又有野學

引用:
原帖由 wasdwasdwasd 於 2023-11-13 01:40 發表

點解輸左唔可以岩?
咁我想問贏左點解一定岩?
我都想學下野

引用:
原帖由 wasdwasdwasd 於 2023-11-13 01:40 發表

咁如果贏左個個下場輸
咁佢到底係岩定錯?
岩同錯原來係睇輸贏
而唔係睇點玩隻GAME
笑死

不如你解釋下點解輸左就冇料, 講出LTD 1ON1 敢唔敢=有料先?

我都想深入啲探討下,真係唔識,求教,洗耳恭聽

27 12
發新話題