18 12
發新話題

[討論] tony2288288 升唔到聖10走場

[Close]

tony2288288 升唔到聖10走場

KKC768 不踢走場狗
硬要踢我這沒走場的
可能也是慣犯  笑死
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你都唔好得去邊度,見你一開場成日嘴炮人,教人玩但你又廢

引用:
原帖由 jak1735 於 2023-8-14 19:43 發表
笑死...唔洗用小號幫自己講野WOR
開個0LV 號出泥講野
唔見得人?
同埋我未同你玩過
加上國王TD只有識玩同唔識玩
冇勁同唔勁既分別
但可惜你連玩都未識
算數啦

冇得玩喺度講抵死,成個魔獸都知道你戇*啦,去親嗰個場d人一講你名都知道你戇*嘅
個個都話嗰條傻9blacklist咗
個個都唔講淨係講你?你都係算把啦
你係咪而家個個場都唔侵你玩,所以放上網想人同情下你
先唔講你咁x廢,(識玩同勁唔勁係兩件事),but你啲態度咁x差梗係冇人同你玩啦
其實輸贏都好x小事,同親你一對嗰啲全部都話你戇99淨係識嘴炮
叫咗你開始,你自己倒數走場,仲要走幾次重開咗幾次,淨係踢9你唔d_i_u7你都算畀面你
仲要放上你喺度獻醜
算啦呢隻game唔啱你玩.建議你del game

引用:
原帖由 jak1735 於 2023-8-14 19:43 發表
講句公道說話,
你實廢過POST主,
但你打咁多街場,
自信一定翻曬來。

引用:
原帖由 jak1735 於 2023-8-15 14:39 發表
冇得玩喺度講抵死,成個魔獸都知道你戇*啦,去親嗰個場d人一講你名都知道你戇*嘅
先唔講你咁x廢,(識 ...
其實輸嬴真係好X小事,
驚就驚在你冇能力嬴。

引用:
原帖由 jak1735 於 2023-8-15 14:39 發表
老老實實 雖然場主係炮王 但你講得LTD有勁人 就知你根本未入門 識玩根本就係人品GAME 不如你講D勁人來聽下 我唔介意上線屠下佢地(除左我個打機群我街場真係未見過識玩)睇你講D野就知你仲係屍玩反傷大蛇玩蛇女火雀玩大法既高手啦 點夠你玩

引用:
點解你可以咁好笑既
你走場我唔叫得房主踢你?
房主唔踢你?唔通我要同個走場狗玩?
你升唔到聖10會走場
咁你鋪鋪漏怪走場
我要陪你RE咁多場?
先唔好講我勁唔勁
你升唔到聖10要走場
覺得救唔翻...
你諗下自己有幾廢先

講到自己咁**粗口**勁出嚟網吧抽番場?
tony升唔到聖10關我咩事依家係話你條傻9,態度差冇人同你玩唔好放上你獻醜
抽番場?
抽番場?
抽番場?
你咁識玩出嚟囉

引用:
原帖由 jak1735 於 2023-8-16 13:34 發表
講到自己咁**粗口**勁出嚟網吧抽番場?
tony升唔到聖10關我咩事依家係話你條傻9,態度差冇人同你玩唔好放上你獻醜
抽番場?
抽番場?
抽番場?
你咁識玩出嚟囉 ...
點解要出來網吧先抽返場?
想知, 係驚斷線定驚lag?

見你地講到自己咁強,諗住出嚟挑下機交流下呀嘛,定係淨係識串嘴淆底做鍵盤戰士
你哋講到咁識玩,現場比小弟學下嘢,你贏咗我請埋你打仲得
出嚟現場睇下係咪真係咁識玩,小弟見識少可能人外有人天外有天
你哋上面講到又好有能力贏呀又話可以屠人,又要話街場真係未見過識玩
有眼不識泰山,可能你地國王td比賽拎過冠軍先咁有自信心
咁犀利咁就出嚟抽番場啦
出嚟打番場賽果放番上vlan group咁先有說服力㗎嘛
唔係淨係做鍵盤戰士發噏幾句話自己好勁好識玩

依家就邀請咗你哋出嚟,畀機會證明下你哋實力
公平起見打BO7/BO5,出嚟打唔驚賴皮話斷線LAG GAY,未打完就話走,話咩有嘢做/即刻潛水
試過同人哋打online game單挑講明打三場,輸咗一場即走
網吧打公平又唔使驚搵咩袋DA(啲人好興單挑搵袋DA)自己搵齊一TEAM人出嚟打番場

引用:
其實唔洗扮唔係開小號幫自己講好說話
走場就係走場
同埋點解我冇同你玩過
但你咁清楚我係因為同TONY哥同場
之後房主唔踢佢...等開場倒數我走既???

引用:
原帖由 jak1735 於 2023-8-17 02:34 發表
見你地講到自己咁強,諗住出嚟挑下機交流下呀嘛,定係淨係識串嘴淆底做鍵盤戰士
你哋講到咁識玩,現場比小弟學下嘢,你贏咗我請埋你打仲得
出嚟現場睇下係咪真係咁識玩,小弟見識少可能人外有人天外有天
你哋上面講到又好 ...
同埋你講到自己咁勁
不如POST個RP泥睇下你贏到我再講
唔好要我曬時間同你個廢物出網吧打機

淆底呀而家唔敢出嚟面對呀
屋企做鍵盤戰士打幾個字就輕鬆
講到出嚟話打返場就淆曬底
唔好咁多藉口啦廢物
又乜嘢嘥時間又乜嘢post rp,講到尾又係唔敢出嚟面對
玩得魔3都幾十歲人啦都仲咁小學G
打機小學G都見得多,好似你呢種第一次見
而家成個魔獸都知道你係淆底獸,畀多次機會你唔好做淆底獸出嚟打返場
搞咁多大龍鳳,唔敢出嚟面對?

不過我都覺得你會回覆打埋啲廢話,跟住話唔出嚟打㗎喇
我要講嘅嘢都講完,你唔出嚟打我就唔會再回覆你(同你講嘢根本嘥我時間出嚟打返鋪都咁多藉口)

引用:
原帖由 jak1735 於 2023-8-17 14:22 發表
淆底呀而家唔敢出嚟面對呀
屋企做鍵盤戰士打幾個字就輕鬆
講到出嚟話打返場就淆曬底
唔好咁多藉口啦廢物
又乜嘢嘥時間又乜嘢post rp,講到尾又係唔敢出嚟面對
玩得魔3都幾十歲人啦都仲咁小學G
打機小學G都見得多,好似 ...
其實唔好最**粗口**小學生個個話人小學生先
打隻GAME GAME上解決有幾難?
POST個RP有幾難?
你話人淆底...你呢家連POST RP既勇氣都冇就唔好話人唔夠膽出泥
打隻GAME打到要出泥面對
你都幾可悲
唔好扮哂大佬啦...你話我開場嘴炮**不雅**人係咁教人
咁你有冇咁既能力?
可惜你連呢個能力都冇
就唔好話人開場打嘴炮教人

18 12
發新話題