發新話題

[閒聊] HI

[Close]
無 得後生仔   應該係
現在是少女時代!以後是少女時代!永遠是少女時代!

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2023-8-20 21:04 發表

啱啱碌fb 我有個12年前既回顧
係依個
依家被回復最多都係少時post   how to lose如果嗰時唔係比啲大佬關咗 水區仲可以好活躍...

引用:
原帖由 Naughty 於 2023-9-26 22:48 發表

師兄仲有無玩巨商
有呀 雙經就係我嘅上水時間btw咁都記得我係巨商L

引用:
原帖由 Naughty 於 2023-9-28 07:22 發表

仲玩緊 想問下而家台服咩環境 仲多唔多人 同掛 同埋幾錢億
小咗掛仔(應該話GM做嘢密咗,打料叫賺到錢   1e=6.5

回復 16# 的帖子

果時我都未拎晒倉啲野  無左2本藉 痛到依家...

引用:
原帖由 Naughty 於 2023-9-29 22:05 發表
介唔介意貼張圖上黎睇下 我都想玩 可惜有心無力
唔想再沉船 玩返唔課金又玩唔到
我都係鐘意懷舊果啲老人家黎 新game接受唔到
唔知你想睇咩圖 po我升lv地頭算
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 20# 的帖子

最高好似有2千萬戰
LV最高250 2轉主後就某啲兵可以260
我由14年開服養老式咁玩 已經計唔到幾錢 但至小都3雞 應該

回復 22# 的帖子

係瘋狂出 我都跟唔到  出啲自己想要既就算

回復 24# 的帖子

而家怪多經左 但相對難打好多  成鬼日死兵

回復 27# 的帖子

韓國果邊仲係咁瘋狂出野 有排玩就一定
係睇台灣代理仲做唔做/有無人接姐

發新話題