發新話題

[討論] 聲明: 發現同名帳號,但並非本人

[Close]
人一藍 腦便殘  
呢頭去屈好利博係雪卡
轉頭就屈9我地扮AOBA
青山走犯?

引用:
原帖由 巫撞 於 2019-9-10 11:41 發表
係人都知hin yu leung 係南哥  吠緊你個隻係jim yiu shing

收風都收得好啲啦,雖然班外掛狗係唔抵幫...但你又真係柒
係人都知梁生系南狗 1992年嘛  呢啲風唔需要專登收啵
呢隻C9^_^旺財我就唔知佢系占狗喇  旺得咁大聲真系以為佢系南狗 真系要多謝呢位仁兄既指點
至於扮人地正身名既前料 之前都有架喇

唔好成日拎你覺得係既野就當係事實出黎誤導人

你可以懷疑,但冇證據就唔該你唔好一口咬定,講完又要縮沙改留言

求下你唔好9嗡當秘笈 

引用:
原帖由 巫撞 於 2019-9-10 13:17 發表
唔好成日拎你覺得係既野就當係事實出黎誤導人

你可以懷疑,但冇證據就唔該你唔好一口咬定,講完又要縮沙改留言

...
一定系南志占濠事但一個 邊句有問題?懷疑係佢地事但一個 點尻up?
唔通之前改人正身名果幾條友 又唔系佢地?邊個最鐘意挽呢家野 通曬天
順便一提南狗 1992年 你唔知?身份証Y26160x 你又唔知?repeat 呢啲野通曬天 你唔系唔知嘛 仁兄

引用:
原帖由 涼太 於 2019-9-10 14:18 發表

一定系南志占濠事但一個 邊句有問題?懷疑係佢地事但一個 點尻up?
唔通之前改人正身名果幾條友 又唔系佢地?邊個最鐘意挽呢家野 通曬天
順便一提南狗 1992年 你唔知?身份証Y26160x 你又唔知?repeat 呢啲野通曬天 你唔系唔 ...
一定 同 懷疑 兩個詞你識用未?兩個意思完全唔同喎?

再問 你有證據可以證明100%係(一定係)佢地四個其中一個?

你估你係李司棋呀?你把口就係證據?

同埋如果唔係覺得自己有問題,做咩係人地質問之後先改留言

話你憨九你又嬲,唔話你又自我感覺良好 

btw 我對南哥資料真係冇咩興趣,只係睇唔過眼你呢種自我感覺良好既傻仔

引用:
原帖由 巫撞 於 2019-9-10 14:31 發表

一定系 同 懷疑 兩個詞你識用未?兩個意思完全唔同喎?

再問 你有證據可以證明100%係(一定係)佢地四個其中一個?

你估你係李司棋呀?你把口就係證據?

同埋如果唔係覺得自己有問題,做咩係人地質問之後先改留言

話你憨 ...
自我感覺良好既傻仔似係講緊你自己咁啵 不如你碌翻上去睇下 (一定多數係)會有100%的意思?唔系懷疑?有講過100%? 我有講過絕對 肯定系? 不如你理解唔到唔好衝出黎seven喇 改唔改留言都一樣 我果句都無100%既意思 最多99.9%懷疑係佢地4個其中一個 有咩問題??你唔滿意我懷疑佢地?定系 你有份扮系人正身名?驚人踢爆? 拿我懷疑 係懷疑唔好再理解錯!有無証據去証明都唔關你事啦 唔通我有你食SSS既証據又要拎比你睇??

碌返上去就剩係見到又改留言

唔知係咪身有屎  又改多次  

都已經係成年人啦  講野仲咁幼稚

成個___咁,完全唔駛為自己講既野負責任

講野一啲基本邏輯都冇 

補返先  成個小學G咁,完全唔駛為自己講既野負責任

唔知做咩俾人和諧左 

引用:
原帖由 巫撞 於 2019-9-10 14:52 發表

碌返上去就剩係見到又改留言

唔知係咪身有屎  又改多次  

都已經係成年人啦  講野仲咁幼稚

成個___咁,完全唔駛為自 ...
抱歉不是改是還原本身打的字絕無任何增加減少的字數
至於你講既野我就原原本本還比你喇為你自己講既野負責任

題外話你想我爆埋你身份証 地址都可以架

成年人喇 Seven左都唔認咪你呢種人囉 贏打輸要面 seven完又seven 驚比人踢爆咪講 我咪大發慈悲放過你

注明 如果我有改過我最初打既字數打既意思 我本人真系不得好死 橫死街頭又點話相反無既話 唔該你道歉喇 DLLM傻西!ken

引用:
原帖由 涼太 於 2019-9-10 15:04 發表

抱歉不是改是還原本身打的字絕無任何增加減少的字數
至於你講既野我就原原本本還比你喇為你自己講既野負責任

題外話你想我爆埋你身份証 地址都可以架
而家改都改左  你中意點講都得架啦 你話你本身唱緊歌都得 搞笑咩

我不嬲都為我自己講野負責任   所以我有講錯啲咩要向你交代?
引用:
原帖由 涼太 於 2019-9-10 15:06 發表
成年人喇 Seven左都唔認咪你呢種人囉 贏打輸要面 seven完又seven 驚比人踢爆咪講 我咪大發慈悲放過你
真係唔知有咩俾你踢爆

我行得正企得正  就算我係中意改名 用咩名都唔關你事

vLan係冇限制人只可以用一隻ac打信

更何況我就算用其他名都係有品玩家  唔會放bug圖/開外掛/走場

唔該你搞返清楚
引用:
原帖由 涼太 於 2019-9-10 15:09 發表
注明 如果我有改過我最初打既字數打既意思 我本人真系不得好死 橫死街頭又點話相反無既話 唔該你道歉喇 DLLM傻西!ken
講真你點收尾真係關我咩事? 小學生?

都係個句啦  留言就已經改左  你中意點講都得  

死無對證

Btw 一個連分身都未分到既人  話要起我底  真係好驚驚  以你既智商做得啲乜野出黎

引用:
原帖由 涼太 於 2019-9-10 15:09 發表
未見過真係有人講得出呢句話...

我又唔係你條女  唔會心痛你架   傻的嗎

[quote]原帖由 巫撞 於 2019-9-10 18:09 發表

以你既智慧 恐怕前文後理都唔會識睇架喇 好似由頭到尾都系講緊(一定多數) 我有需要作野?我同你輸賭啦不如 我有作野既我死又點話 無既話 啲野報落你到 敢唔敢?唔敢就收嗲可以?仲有唔該你睇翻你自己打既野 你自己話死無對證 但你自己cap圖又cap唔到我原本未改果啲 淨系話我改左野 咁你到底知唔知我改修改之前打啲乜?不如你去問下C9先好出聲可以?定係你都系用自己果套去斷章取義?中路衝出黎? 不過以你咁既seven頭皮明知自己錯 會同人道歉先奇喇 ^_^
Btw唔知佢地全部分身好出奇 你咁叻咁勁咁威咁有料不如背曬佢地所有分身帳出黎?順便告知下啲玩家嘛 你有無品我就唔知喇 我淨系知我打信果期你都唔知系邊到飲緊奶  唔痴佢地 你算系乜?之前咪又系比我屠 講經咩

引用:
原帖由 涼太 於 2019-9-10 19:20 發表
[quote]原帖由 巫撞 於 2019-9-10 18:09 發表

以你既智慧 恐怕前文後理都唔會識睇架喇 好似由頭到尾都系講緊(一定多數) 我有需要作野?我同你輸賭啦不如 我有作野既我 ...
你真係唔好係度秀智商下限啦好嗎  

講野九唔搭八 你死唔死關我鬼事呀? 你發誓可以證明到啲咩?

姐係以後啲人犯罪只要同個官講  我同你輸賭  如果我有做我就不得好死  

否則就報係你身上 ?? 姐係點 ? 就算咩都冇發生又點  證明到冇罪?  講野唔好咁憨9

做人老豆仲成舊煎堆咁 :funk:

原發表時間係(1)

(3) 係你第2次改留言時間

第一次改留言時間係20190910 10:14  唔好問我點解知 因為我記得  當然你可以唔認

時間證明就係你比人質問完  然後改留言

我唔理你係咩理由 知道自己柒左定點  還是有冇需要

事實就係你改左留言

發新話題