發新話題

[討論] 恭喜VLAN及各位玩家有新舉報區 (6月1號更新)

[Close]
引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:07 發表

你就講到做圖多麼偉大,為何不叫作者加入防MH系統?

申利,我們做了幾年,都沒有辦法杜絕war3外掛。
.
LAST QUESTION

如果VLAN有言行一致
為何地圖作者要走到這一步?
既然你都說了WAR3沒有對抗的方法 又何必問這低級問題
請不要自打嘴巴
再者 請不要拿這件舊事去美化你今天亂封人的惡行
MH事件早已完結, 閣下早已說了很克制之後封帖不理.
現在自己又提起我真的嚇傻了
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

你就當玩家傻啦 作者落bug指令 你見有正常玩家投訴? 既然Mh 你哋唔處理 作者自己處理返 有咩問題??e+ 有bug 圖出現 就撇清關係?

你既效率都幾針對性 搞晒笑咁

差人唔捉賊
市民自己處理
結果賊沒被拉
正義市民被定罪

真係同大陸既 不配合強姦 有得比

可笑可笑
生於斯 玩於斯

引用:
原帖由 Misuki 於 2019-5-20 13:46 發表
如果平台不想負責,
當年就不要強製要人加上什麼VLAN官方地圖 (我指F版)
再之後英雄傳又要插手逼人學街霸學LOL咁改要D英可以2邊同時間 (人有我有)
再今次HK版 點解要我先問過VLAN批準我地先可以在信長區開HK版的地圖 ...
我只想講 當初地圖作者也很用心,大家一起努力過。無悔。

這也就是目前地圖版本混亂,作出的一些調整

沒有綁定就沒有傷害。信長區,大家喜歡怎玩都可以。
為何之前地圖合作都沒有問題,偏偏這一次?
不要將責任推卸吧。

引用:
原帖由 MyAz. 於 2019-5-20 14:12 發表
你就當玩家傻啦 作者落bug指令 你見有正常玩家投訴? 既然Mh 你哋唔處理 作者自己處理返 有咩問題??e+ 有bug 圖出現 就撇清關係?
飛豬眼中 只有經常買VIP既玩家先係正常玩家

回復 35# 的帖子

地圖版本混亂? 何以見得 你拎埋bug圖黎比? btw想問你處理左未

引用:
原帖由 Misuki 於 2019-5-20 14:14 發表
差人唔捉賊
市民自己處理
結果賊沒被拉
正義市民被定罪

真係同大陸既 不配合強姦 有得比

可笑可笑
遇暴民 唔該幫我打多下。

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:15 發表

不要將責任推卸吧。 ...
為何之前地圖更新 IPVE人流都一直流失, 偏偏就這一次 真係有咁多人回流返黎?

引用:
原帖由 MaN_- 於 2019-5-20 14:17 發表
地圖版本混亂? 何以見得
既然閣下不見得,那現在你又有什麼要訴求的?
我也是封一下隨意辱罵人的,有錯嗎?

回復 40# 的帖子

我想講我後邊仲有一句    定係你對眼?

引用:
原帖由 我凍 於 2019-5-20 14:18 發表
為何之前地圖更新 IPVE人流都一直流失, 偏偏就這一次 真係有咁多人回流返黎?
所以做地圖惡曬,可以隨意侮辱人,不高興了就隨意罵人嗎?

第一次體驗到。

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:19 發表
既然閣下不見得,那現在你又有什麼要訴求的?
由始至終 我地既訴求都係叫你封mh 你封左未啊

今次有人整bug圖 只係一個爆發點 令到我地既怨氣封頂 你明唔明啊主席

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:15 發表

不要將責任推卸吧。 ...
即係人地寫圖 你係咪都要冠上官方地圖先比人玩
結果出事你又推

卸話自己冇份參與

邊個教你咁樣做生意

請別誤導, 以前的F版沒事係因為你地VLAN規定左信長區唔容許其他圖出現, 不代表沒人會搞BUG圖, 2015年都有人自己搞過F版, 係因為此設定是無法發放所謂的 (NOT 官方圖)

而今次信長區改成可以隨便開任何圖 (的確係我意見) 係因為閣下的團隊效率太慢, 單係第一張RELEASE我都等左你一個月, 我認為你地配合不到我們更新速度, 所以才改為信長區可開任何圖 (同樣,我WECHAT係有紀錄)

那為何你不說說為什麼搞英雄傳的時侯 你要擺出個老細款出黎逼人點改點改?
我SKYPE ACCOUNT仲存在, 我不介意一次過數哂你點樣 (無參與過)

如果之前的圖沒問題 為何F版14系列明明不可行 你又硬推

生於斯 玩於斯

13.2b到15.2e6中間 請問隔左幾耐無更新
以前無bug圖? 請問以前個作者仲有冇留係vlan?
請問遊戲平台係邊位負責管理? 譬如 你?

發新話題