發新話題

開放信長地圖製作, 可申請開發資助

[Close]
開放地圖? 依加班假圖友唔係自己搞新地圖 係借aoba個名去搞假bug圖啊

解決問題既最好方法就係解決提出問題既人 咁大個人真係第一次體會到呢件事

有問題你地唔肯去解決 每次就係民怨爆發個時出黎 del post 禁言 有冇廉恥

掛住管理團隊既名掛羊頭賣狗肉 一心向錢

我同你地講 你一係就封左成個討論區 一係就封左我地咁多個ac

我一日再留到言 理得你封我ip定封ac 我去網吧都繼續同你講

當初叫你處理班mh狗又唔見咁果斷 依加真係有心既玩家 一次又一次提出建議

一次又一次希望可以搞返起信長 Misuki出錢出心出力聯絡埋作者黎幫手更新

結果反而比你地咁樣對待 真係好心寒

借文靜公子個句 搞到今時今日咁既情況 你地先係真正既罪魁禍首

回post時間: 20/5/2019 13:11
我真係cap低張圖睇下又會幾時比人del留言封ac

引用:
原帖由 巫撞 於 2019-5-20 13:11 發表
搞走左作者之後而家又有開發資助了?

當時整圖又唔見你地肯出錢買下模組個D?

搞個比賽唔好話獎金,諗住叫你地提供下汽水都話冇資源

雖然呢D唔係話D乜野, 玩家自費提供都可以

但就睇到你地有冇放心機 ...
真係好可笑 每次佢地搞活動話要人支持 我地都一定會參與去幫手 有玩家直頭自己提出資助部分費用

但到頭黎 我地反而係第一批被解決既人

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 13:28 發表

認真不知道地圖作者同大家講什麼
從一開始,我們就沒有參與在地圖製作。何來要我們負責?

這隻死貓我們啃唔落。多謝
處理mh 啃唔落
處理借作者名整假bug圖既人 又啃唔落
心平氣和同你建議可以點做 又啃唔落
有人投訴 扣分封ac88

你一係就自己退出[管理團隊]你一日仲係作為管理者既身份存在 你憑咩置身事外

引用:
原帖由 琉璃若花 於 2019-5-20 23:23 發表

你屈我果單 幾時道歉 ?   不過算啦 你都唔會覺得有問題   
加油 你有的是管理團隊

發新話題