32 123
發新話題

開放信長地圖製作, 可申請開發資助

[Close]

開放信長地圖製作, 可申請開發資助

鑒於早期信長地圖無人更新的遺憾, 近期委託朋友尋找到新的製作者.可惜事與願違, 引發各種爭議. 現在 vLan 的信長區開放信長地圖,  
期待有更優秀的及被廣泛作品出現.

有意參與地圖製作的人士, 可以直接與我們聯繫,
有需要的亦可以申請開發資助.

補充: vLan 上 [ 信長之野望 WAR3 ]遊戲區,
- - > 將不再指定信長版本.(除非有新的 vLan 官方地圖)
- - > 過往官方信長地圖改為 [ 推介地圖 ]

開放地圖? 依加班假圖友唔係自己搞新地圖 係借aoba個名去搞假bug圖啊

解決問題既最好方法就係解決提出問題既人 咁大個人真係第一次體會到呢件事

有問題你地唔肯去解決 每次就係民怨爆發個時出黎 del post 禁言 有冇廉恥

掛住管理團隊既名掛羊頭賣狗肉 一心向錢

我同你地講 你一係就封左成個討論區 一係就封左我地咁多個ac

我一日再留到言 理得你封我ip定封ac 我去網吧都繼續同你講

當初叫你處理班mh狗又唔見咁果斷 依加真係有心既玩家 一次又一次提出建議

一次又一次希望可以搞返起信長 Misuki出錢出心出力聯絡埋作者黎幫手更新

結果反而比你地咁樣對待 真係好心寒

借文靜公子個句 搞到今時今日咁既情況 你地先係真正既罪魁禍首

回post時間: 20/5/2019 13:11
我真係cap低張圖睇下又會幾時比人del留言封ac

搞走左作者之後而家又有開發資助了?

當時整圖又唔見你地肯出錢買下模組個D?

搞個比賽唔好話獎金,諗住叫你地提供下汽水都話冇資源

雖然呢D唔係話D乜野, 玩家自費提供都可以

但就睇到你地有冇放心機落去搞

為正義發聲既人被沈默

存心搞事既惡劣玩家同抄襲者就逍遙法外

真係想問你地係咪 "特定某一群人的打手"?

點解唔封既:o
睇黎真係有利益關係
我多口問句架渣'毛主席萬歲'

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公道自在人心

引用:
原帖由 巫撞 於 2019-5-20 13:11 發表

但就睇到你地有冇放心機 ...
真係好可笑 每次佢地搞活動話要人支持 我地都一定會參與去幫手 有玩家直頭自己提出資助部分費用

但到頭黎 我地反而係第一批被解決既人

引用:
原帖由 巫撞 於 2019-5-20 13:11 發表

但就睇到你地有冇放心機 ...
認真不知道地圖作者同大家講什麼
從一開始,我們就沒有參與在地圖製作。何來要我們負責?

這隻死貓我們啃唔落。多謝

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 13:28 發表

處理mh 啃唔落
處理借作者名整假bug圖既人 又啃唔落
心平氣和同你建議可以點做 又啃唔落
有人投訴 扣分封ac88

你一係就自己退出[管理團隊]你一日仲係作為管理者既身份存在 你憑咩置身事外

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 13:28 發表

今次HK版 點解要我先問過VLAN批準我地先可以在信長區開HK版的地圖

如我無記錯 (請AOBA糾正) 第一張圖好似係要等VLAN畫 LOADING SCREEN 圖先可以RELEASE? 聽說好似我等左成個月等到灰而在LOSER團版 先自行RELEASE VLAN之後才有反應

如果真係置身事外, 當初點解要管咁多??

唔好要我搵WECHAT RECORD
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

你們輸打贏要。做地圖惡曬。 明了

問你封左發放bug圖條友未 你就係到講經

在此提醒後面的人

看看小飛豬如何對待AOBA的HK版

請不要墮入老千局
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Misuki 於 2019-5-20 14:38 發表
在此提醒後面的人

看看小飛豬如何對待AOBA的HK版

請不要墮入老千局
又惡人先告狀。佩服!
HK版 不是一直也在?出張圖搞到滿城風雨,又不想負責,一味話vlan錯。
彩頭你們全拿,如今爛攤子。就要我們承受?
拿著要復興信長的旗幟不是大曬,好嗎?!

HK版要正名。我們給了。
但出現問題就說我們不封外掛,對我們指責加謾罵,憑什麼你們可以這樣?!
外掛 走場,這些問題可以處理的10年前已經處理了。

我也想反問 為何作者不在地圖加禁止MH?反而要求平台來杜絕?
我們有努力過封外掛,但war3被破解太深,根本沒有可能杜絕。
然而你們又嘈什麼?
做地圖做到惡曬?唔順意就開帖鬧人老母?
點服侍啊?!

"有晒證據 話有人發放bug圖 "
搞事者要處理嗎?

好像一直回避回題

32 123
發新話題