17 12
發新話題

[討論] 垃圾小飛豬 你有咩燃用

[Close]

垃圾小飛豬 你有咩燃用

外掛/bug狗各路熱心人士一次又一次搞事 由最初各自靜靜地用mh 去到成班組隊組團 開分身搞人地正團
到早排放埋圖比你知就係用緊mh你吹脹? 到今時今日直接搞**不良字眼**地圖作者 你條垃圾完全可以視若無睹

成日學人講咩信長係你一個好重大既回憶 你曾經係其中既一份子 想去保護佢發揚佢

你老母真虛偽過狗 講到尾都係為左錢 為錢為到班外掛狗個幾蚊vip都乞 夠唔夠你買個飯盒啊

一個盛極一時既討論區 一個server 比你班垃圾搞到今時今日咁 你羞唔羞恥  

對住班狗 我地冇權 冇辦法只可以一次又一次吞聲忍氣 由**不良字眼**你自己中意點開就點開 我避到就避 避唔到就唯有硬食

但去到依加 連唯一有心返黎帶起信長既AoBa. (唔**粗口**係AoBα. ) 都可以比人開分身扮佢黎開假圖

垃圾小飛豬 所有野都係你一手一腳搞出黎 你老母你條垃圾先係最罪魁禍首
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出面個廢柴開po整bug 都可以賴落我到 版主唔識查ip?

不過講真呢單野  又真係唔可以怪小飛豬

咁多AC要驗證  同埋曾經/現在我地都有好多分身AC同FD既Ac name 差唔多

你好難去判定條友開分身搞事定For fun

件事問題的確在有心想搞事既人身上

btw 我想為小飛豬講句公道說話

垃圾小飛豬 所有野都係你一手一腳搞出黎 你老母你條垃圾先係最罪魁禍首

"有心返黎帶起信長既AoBa"

好似佢係幫手 唔係一開始主動個個 不過都要多謝

引用:
原帖由 醒來夢散了 於 2019-5-19 11:00 發表
"有心返黎帶起信長既AoBa"

好似佢係幫手 唔係一開始主動個個 不過都要多謝
公子冇錯的
雖原來作者係信2作者ALS
但由於時間同效率關係 AOBA補上
而佢做左最重要角色

其實還有的
全靠大家比意見 , 下載地圖並開場比人玩, 直播吸引到玩家試玩 都係有功勞有熱誠的
包括留緊言的閣下
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

其實話個板主都係於事冇補不如大家用下腦諗下有咩方法搞旺佢仲好

引用:
原帖由 Tsz-Kin 於 2019-5-19 15:40 發表
其實話個板主都係於事冇補不如大家用下腦諗下有咩方法搞旺佢仲好
唔想話你**侮辱成份**  

而家vlan admin(小飛豬) 唔俾權限落黎又乜柒都唔理

由**不良字眼**d 假圖狗同mh狗橫行

點做野呀  諸葛亮再世都做唔到野啦

真係DLLM admin
原本信長係呢幾月真係得一眾有心幫手
的確係多左人玩
去到網吧都見到多左人玩信

宜家連引領者都比人玩到唔load
開心啦宜家?

我再三dllm 真係

其實吊黎都無用 小飛豬無心搞已經唔係今年既事
一早已經放棄左其實
既然無心搞不如比個權限落黎啦
自己無心搞又唔俾人搞

我記得之前vlan信長區係鎖左地圖
得官方版信長場係見到
依家竟然可以開其他圖? 管理員你地做緊咩?

vlan信長區一早要鎖地圖啦  一班掛機 一班BUG圖  開住個圖以為呃到人
我真係唔明點解開BUG圖 都可以唔理    MH你地就識講
BUG圖果班人 當睇唔到?  
唔好話咩比咩權限, 簡單D 你05SER 更新一張圖就鎖一次地圖
咁班人咪開唔到BUG圖囉    除左新手同無乜玩信既會中計 我地玩咁耐既都唔會入呢D圖
不過最緊要係作者整既圖唔好都有BUG指令啦

請你地收回帶有侮辱人之類的言論.

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 11:02 發表
咁你要唔要回應下一大堆假圖侵犯作者權益依件事呀
唔好揀黎睇好嗎
公道自在人心

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 11:02 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=645449&extra=page%3D1
比埋條LINK你廢事你眼大睇過龍
公道自在人心

引用:
原帖由 MyGod. 於 2019-5-19 23:24 發表
其實吊黎都無用 小飛豬無心搞已經唔係今年既事
一早已經放棄左其實
既然無心搞不如比個權限落黎啦
自己無心搞又唔俾人搞
可以點搞,作者喜歡做就做,不喜歡做就說再見,

每一次有人出來做地圖,我們都歡迎,都給予正名[官方地圖]去推廣.

我們也不會參與地圖修改,讓作者可以100%自主

一直以來都是相互尊重通配合

但現在呢,罵人老母?

17 12
發新話題