發新話題

[討論] 玩D98 有條友係咁TK殺曬你D野 咁我為左保障自己

[Close]
引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 16:46 發表
你卡到自己訓低仲賴人唔救你 你唔卡死自己一齊走佬洗乜人救 ? 根本係你自己有心玩野 我唔救你好正常 因為紅字你卡住我 我點知救完你係咪會繼續玩野 之後的確如我所料 你整死曬我D龍同兵 仲可以惡人先告狀
嘩,你愈講愈亂。同之前既版本又唔同左 之前又講咁多苦衷點解咁多人叫你唔應人,又點解唔救,E+比我踢爆左,
過左幾頁原來全部都係老作,E+就開始屈我係專登自殺所以唔救,你咁既解釋都得阿。

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 16:53 發表
仲有你自己知自己事喇 咁樣搞人 你覺得D人仲會救你?比在有條友係你格黎係咁做埋D on 9野想整死你 你會唔會救佢呀?
你又LOOP 對你有利果部份阿? 又忽略再之前既起因阿,詞窮了。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 16:54 發表

嘩,你愈講愈亂。同之前既版本又唔同左 之前又講咁多苦衷點解咁多人叫你唔應人,又點解唔救,E+比我踢爆左,
過左幾頁原來全部都係老作,E+就開始屈我係專登自殺所以唔救,你咁既解釋都得阿。 ...
其實呢D全部都只不過係你覺得我老作 我講出黎果D全部係事實 有曬圖replays 相反閣下就得個9up 淨係識用文字黎反駁我 但有拎唔到證據出黎 唔怪得有人話你有精神病

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 16:56 發表

你又LOOP 對你有利果部份阿? 又忽略再之前既起因阿,詞窮了。
真係唔好意思 唔係loop番對我有利 係根本你做果D野有問題在先 一個冇問題嘅人話有問題嘅人 有問題果個就梗係話冇問題講咩都係對佢有利架

你自己騷擾完人 咁事實你的確係咁做 證據係曬度 然後你就話呢D對我有利 思維有問題 ? 如果你有證據係我搞番你先 你都可以拎證據出黎架 不過你冇呀 所以你咪話我講咩都有利囉

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 16:56 發表

其實呢D全部都只不過係你覺得我老作 我講出黎果D全部係事實 有曬圖replays 相反閣下就得個9up 淨係識用文字黎反駁我 但有拎唔到證據出黎 唔怪得有人話你有精神病 ...
你仲未解到點解個個叫你玩野唔應機,係我格離遊花園阿,你之前個解釋同你新既解釋,根本有矛盾,證明是但一個係9UP。相反我講既全部係事實。

有你呢種思想嘅人存在 咁呢個世界我諗唔洗有法官存在嘅 拎證據出黎話你的確係有做過 你就話呢D對我有利 所以唔得 ? 搞笑 ? 但你自己就冇證冇據話我越講越亂 自己就得9up

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 17:01 發表

你仲未解到點解個個叫你玩野唔應機,係我格離遊花園阿,你之前個解釋同你新既解釋,根本有矛盾,證明是但一個係9UP。相反我講既全部係事實。
之前個解釋同新既解釋點有矛盾法呀 ? 講黎聽下 ?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 17:00 發表
你自己騷擾完人 咁事實你的確係咁做 證據係曬度 然後你就話呢D對我有利 思維有問題 ? 如果你有證據係我搞番你先 你都可以拎證據出黎架 不過你冇呀 所以你咪話我講咩都有利囉 ...
你又黎LOOP自己岩果部份阿,咁你A死我,我踢9你又係唔係好正常阿,唔講起因係咁LOOP 最後點我都識GA。

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 17:03 發表

之前個解釋同新既解釋點有矛盾法呀 ? 講黎聽下 ?
睇返第1頁同最後果個解釋啦,殘廢餐阿?

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 17:05 發表

你又黎LOOP自己岩果部份阿,咁你A死我,我踢**不良字眼**你又係唔係好正常,唔講起因係咁LOOP我都識GA。
咁唔知係邊個整邊個先呢?

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 17:06 發表

睇返第1頁同最後果個解釋啦,殘廢餐阿?
你算喇 閱讀障礙咪認囉 新同舊果個意思根本係一樣 係你覺得字面唔同 所以意思唔一樣姐

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 17:02 發表
有你呢種思想嘅人存在 咁呢個世界我諗唔洗有法官存在嘅 拎證據出黎話你的確係有做過 你就話呢D對我有利 所以唔得 ? 搞笑 ? 但你自己就冇證冇據話我越講越亂 自己就得9up ...
香港好多傻仔以為自己PO片就係岩。

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 17:08 發表

你算喇 閱讀障礙咪認囉 新同舊果個意思根本係一樣 係你覺得字面唔同 所以意思唔一樣姐
你話一樣就一樣? 人地猜測你動機不良就係假,你猜測人地動機不良就係事實,唔好以為你PO片就你岩啦,天才。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 17:09 發表

香港好多傻仔以為自己PO片就係岩。
咁都好過你嘅 得把口仲要有妄想症(話我作野老屈你) 精神病(同上) 同埋閱讀障礙加文盲色盲(認錯人)

發新話題