發新話題

[討論] 玩D98 有條友係咁TK殺曬你D野 咁我為左保障自己

[Close]
引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 16:09 發表

好簡單姐 舉個例子 你係現實係咁打我兩巴(A死我D野) 到有人發現左拉你番去(D龍咬你) 我只不過送你一程(卡住你唔比你跟住我) 我唔覺得有咩問題
你根本就係講你果部分,完整版本係,現實你同另一個人各打我一巴,
跟住我先打返你一巴,你直接A 死我。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 16:10 發表

你又講之前阿,咁你唔好過一頁就講D唔講D丫,成件事再之前起因已經交代晒,講到2046丫笨。
一開始 : 你跟住個人(以為我)
> 條友A龍穴 你覺得佢係引龍打你
> 然後你搵到我(真係我)
> 起火係我下面(唔知咩企圖 幫我取暖)
> 然後我走上去打龍穴 你跟埋黎
> 有毒龍隨機郁上黎 打你先(你就覺得我搵你擋 唔知係咪喇)
> 我開技殺左隻毒龍 你就執曬兩隻毒龍蛋黎養
> 然後又有隻速龍走上去咬死你果兩隻毒龍 仲有你就郁兩架車卡住左唯一逃生路線
> 之後隻龍就開始打我 咁我唔夠打唯有走 跟住你連自己都卡死埋先好笑 然後就話我搵你擋龍
> 之後你好彩 隻龍追我黎殺 你個人訓低左未死得
> 我搵人求救 去左紅度 都差D死 之後佢地救完我
> 叫我救你 但我冇應佢地 因為驚打字死加身上無藥 冇能力又點救你 ?
> 好之後就繼續番黎打龍穴 你就醒番 但你身上有件裝可以補番血你唔食
>龍穴爆左出左我3隻兵同一條細龍 你就殺左我3隻兵再加條比較大既速龍
> 然後有成堆速龍追我地 我卡住你 你走唔切 就開始話我
> 跟住你做龍仲係跟住我 咁岩有隻暴龍追你 你就比佢追死左 我都有份卡住你唔比你走
> 最後我A爆埋你條屍 廢事有人番生你又跟住我搞事 之後你同人講我A你 加打字踢我 岩唔岩?

前因後果係曬度 有講錯自己補充番 唔好話我咩講D唔講D replay都係埋度 都仲可以繼續大條道理講歪理

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 16:13 發表

你根本就係講你果部分,完整版本係,現實你同另一個人各打我一巴,
跟住我先打返你一巴,你直接A 死我。
你係咪ON 9 , 你覺得係我打你一巴先定你打我一巴先?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 16:23 發表

> 有毒龍隨機郁上黎 打你先(你就覺得我搵你擋 唔知 ...
咁一場誤會再+唔係誤會既事實,構成小事化大既結局,咪講完囉。你要澄清既目的又表達左,點錯相果一部分我又認左錯,
你仲想點阿? 你係咪要我引退vlan 先。

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 16:24 發表

你係咪ON 9 , 你覺得係我打你一巴先定你打我一巴先?
你係同另一個人打我一巴先,根本你搵我檔龍,個個叫你唔應機,係我條屍附近行黎行去係疑點重重,你呢道"澄清"咪當比你囉,我比返丁屎程罰你唔過份,但E+你個勢似乎係你想令我黑過墨水先安樂。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 16:26 發表

咁一場誤會再+唔係誤會既事實,構成小事化大既結局,咪講完囉。你要澄清既目的又表達左,點錯相果一部分我又認左錯,
你仲想點阿? 你係咪要我引退vlan 先。 ...
冇 我淨係想問一下你 係咪你比人搞 你搞番人就得 你搞其他人 人地反擊番你就唔得姐 同一個道理 我搞9番你 你就話我有問題 反擊你就錯 但係你搞9人又唔見你講自己都唔岩 先唔講係咪誤會 你自己無喇喇咁搞人係咪有問題喇 ? 你覺得人地一開始係A龍穴引龍打你 但其實可能人地無心 你自己咪又係小事化大 點錯相去搞9我 唔明我反擊有咩問題 ?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:46 發表

我知 咁佢咁想玩落去 我咪陪下佢囉 反正佢越講得多歪理 D人就越清楚佢係咩人
卡位專用,我已經睇得出今次係你唔啱

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 16:31 發表

冇 我淨係想問一下你 係咪你比人搞 你搞番人就得 你搞其他人 人地反擊番你就唔得姐 同一個道理 我搞9番你 你就話我有問題 反擊你就錯 但係你搞9人又唔見你講自己都唔岩 先唔講係咪誤會 你自己無喇喇咁搞人係咪有問 ...
我有話唔得阿? 係就係,唔係就唔係,錯我會認,你錯唔認係度"澄清"疑點重重點解唔應機之類我都算,唔會好似你咁淨係LOOP對自己有利既解釋。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 16:30 發表

你係同另一個人打我一巴先,根本你搵我檔龍,個個叫你唔應機,係我條屍附近行黎行去係疑點重重,你呢道"澄清"咪當比你囉,我比返丁屎程罰你唔過份,但E+你個勢似乎係你想令我黑過墨水先安樂。 ...
成條replay係曬度 你覺得疑點重重咪慢慢睇囉 你覺得我cap D唔cap d有問題 點解唔諗下 如果我真係要咁做 咁做咩要連成個replay放埋上黎 不過你講乜都得架喇 陣間又話我連replay都做過手腳 不過都好嘅 原來我係你心目中咁神 唔怪得一開始你要跟住我喇

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 16:34 發表

我有話唔得阿? 係就係,唔係就唔係,錯我會認,唔會好似你咁淨係LOOP對自己有利既解釋。
唔好意思我真係唔覺自己有咩問題 你最多話我能力唔夠幫你唔到 咁如果能力唔夠都算係錯嘅話 咁我都錯囉

引用:
原帖由 越期待 於 2018-11-10 16:32 發表

卡位專用,我已經睇得出今次係你唔啱
比你發現左 咁係咩問題?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 16:36 發表

唔好意思我真係唔覺自己有咩問題 你最多話我能力唔夠幫你唔到 咁如果能力唔夠都算係錯嘅話 咁我都錯囉
你呢D 解釋呃到邊個,你明明之前仲講緊D 白痴英文,但個個叫你果陣,你係我格離遊花園,專登唔應機,呢樣已經前後矛盾。

回復 117# 的帖子

> 有毒龍隨機郁上黎 打你先(你就覺得我搵你擋 唔知係咪喇)
> 我開技殺左隻毒龍 你就執曬兩隻毒龍蛋黎養
> 然後又有隻速龍走上去咬死你果兩隻毒龍 仲有你就郁兩架車卡住左唯一逃生路線
> 之後隻龍就開始打我 咁我唔夠打唯有走 跟住你連自己都卡死埋先好笑 然後就話我搵你擋龍

> 之後你好彩 隻龍追我黎殺 你個人訓低左未死得
> 我搵人求救 去左紅度 都差D死 之後佢地救完我
> 叫我救你 但我冇應佢地 因為驚打字死加身上無藥 冇能力又點救你 ?
> 好之後就繼續番黎打龍穴 你就醒番 但你身上有件裝可以補番血你唔食
>龍穴爆左出左我3隻兵同一條細龍 你就殺左我3隻兵再加條比較大既速龍
> 然後有成堆速龍追我地 我卡住你 你走唔切 就開始話我
> 跟住你做龍仲係跟住我 咁岩有隻暴龍追你 你就比佢追死左 我都有份卡住你唔比你走
> 最後我A爆埋你條屍 廢事有人番生你又跟住我搞事 之後你同人講我A你 加打字踢我 岩唔岩?

你卡到自己訓低仲賴人唔救你 你唔卡死自己一齊走佬洗乜人救 ? 根本係你自己有心玩野 我唔救你好正常 因為紅字你卡住我 我點知救完你係咪會繼續玩野 之後的確如我所料 你整死曬我D龍同兵 仲可以惡人先告狀

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 16:39 發表

你呢D 解釋呃到邊個,你明明之前仲講緊D 白痴英文,但個個叫你果陣,你係我格離遊花園,專登唔應機,呢樣已經前後矛盾。
個個叫我救你 但佢地又唔睇我身上有冇藥 好都算喇 我講左喇 唔打字應機係因為驚一打字就會有龍打我 驚死 唔似你 死左都無所謂

仲有你自己知自己事喇 咁樣搞人 你覺得D人仲會救你?比在有條友係你格黎係咁做埋D on 9野想整死你 你會唔會救佢呀?

發新話題