發新話題

[討論] 玩D98 有條友係咁TK殺曬你D野 咁我為左保障自己

[Close]
carubaka青山出黎
同之前個無撞逼害差唔多
精神有問題

引用:
原帖由 kenwu123 於 2018-11-10 15:27 發表
同之前個無撞逼害差唔多
精神有問題
我知 咁佢咁想玩落去 我咪陪下佢囉 反正佢越講得多歪理 D人就越清楚佢係咩人

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:46 發表

我知 咁佢咁想玩落去 我咪陪下佢囉 反正佢越講得多歪理 D人就越清楚佢係咩人
咁你咪比D 心機囉。
記住要形容到我黑暗D,咁先夠罪大惡極,到時我仲點係vlan立足,放埋上group,吞埋上法庭,諗起都慘。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 15:25 發表

極乜其量,放得上vlan 小事都可以講到你黑暗過墨水阿。
個個叫你應都唔應,係我條屍附近行黎行去,之前又講埋D 白痴英文,呢條友肯定有心玩野啦。 ...
智商果然有問題 又loop番 睇番57個回覆喇 咪答左你 至於講D白痴英文 咁你當我係魔獸打唔到中文 英文差唔可以咩 ? 定係你本人覺得打唔到中文 英文差嘅人唔應該打字 如果係 以你咁嘅思維 某D能力較差嘅人唔應該生存係世上喇 例如我讀書勁過你 咁你係咪可以消失 ?

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 15:50 發表

咁你咪比D 心機囉。
記住要形容到我黑暗D,咁先夠罪大惡極,到時我仲點係vlan立足,諗起都慘。
根本係你個人自己有問題先 你好人好姐我做咩做喇喇要搞你 係你自己挑釁我先 然後又話自己係誤會扮無辜 一句唔好意思大曬

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:52 發表

根本係你個人自己有問題先 你好人好姐我做咩做喇喇要搞你 係你自己挑釁我先 然後又話自己係誤會扮無辜 一句唔好意思大曬
又講返起因阿,咁又要LOOP返去前面囉,格一頁又LOOP一次扮可憐,咁先顯得我邪惡阿。

引用:
原帖由 kenwu123 於 2018-11-10 15:27 發表
同之前個無撞逼害差唔多
精神有問題
其實holybok正常好多 因為佢搞9完我 有時得(整到我死)有時唔得(佢死) 起碼佢唔會唱衰我加踢我 所以有時同佢玩無咩所謂 最多果場咪RE場或者走場

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:57 發表

其實holybok正常好多 因為佢搞9完我 有時得(整到我死)有時唔得(佢死) 起碼佢唔會唱衰我加踢我 所以有時同佢玩無咩所謂 最多果場咪RE場或者走場
我唱左你乜野,的確係你A死我,起因又要LOOP返去前面了,又係機會小事化大了。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 15:55 發表

又講返起因阿,咁又要LOOP返去前面囉,格一頁又LOOP一次扮可憐,咁先顯得我邪惡阿。
得喇得喇 我搞到你誤會左我 係我問題 你冇問題得未 ? 我開post解釋番發生咩事扮可憐好未 ? 你完全唔邪惡 你只不過係誤會左我係引龍打你 之後你想報仇搞我 但又搞唔死我 又踢我又爆粗唱我 但完全冇問題 因為你係carubaka 做咩都冇問題 我驚比你整死 反擊番你整死番你就一定有問題好未 因為我唔係你 我做咩都衰嘅 如果我係你就做咩都無問題喇

你同個場主講話我A 9你唔係唱我 ? 又唔見你同佢講 : 其實我之前整死曬佢D野呀 所以佢咪同我鬥A囉
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 16:01 發表

得喇得喇 我搞到你誤會左我 係我問題 你冇問題得未 ? 我開post解釋番發生咩事扮可憐好未 ? 你完全唔邪惡 你只不過係誤會左我係引龍打你 之後你想報仇搞我 但又搞唔死我 又踢我又爆粗唱我 但完全冇問題 因為你係caru ...
你CUT 左係咁卡9我,A死我之後先話踢你既環節窩,真係唔好以為你係小事化大入面1D 負任都冇。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 16:04 發表

你CUT 左係咁卡9我,A死我之後先話踢你既環節窩,真係唔好以為你係小事化大入面1D 負任都冇。
我的確係卡9你 咁係卡你之前 你唔係殺曬我D兵同龍我又點會卡你 卡你原因唔洗講 係防止你繼續跟住我攬屎棍 你跟住我一日都唔會好過 之後你唔好再同我loop

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 16:03 發表
你同個場主講話我A 9你唔係唱我 ? 又唔見你同佢講 : 其實我之前整死曬佢D野呀 所以佢咪同我鬥A囉
咁又要LOOP 講返之前條友仔引龍咬我既起因,
跟住你點解下下搵我檔龍,死左個個叫你唔應機,係條屍附近行黎行去了。

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 16:07 發表

我的確係卡9你 咁係卡你之前 你唔係殺曬我D兵同龍我又點會卡你 卡你原因唔洗講 係防止你繼續跟住我攬屎棍 你跟住我一日都唔會好過 之後你唔好再同我loop ...
好簡單姐 舉個例子 你係現實係咁打我兩巴(A死我D野) 到有人發現左拉你番去(D龍咬你) 我只不過送你一程(卡住你唔比你跟住我) 我唔覺得有咩問題

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 16:07 發表

我的確係卡9你 咁係卡你之前 你唔係殺曬我D兵同龍我又點會卡你 卡你原因唔洗講 係防止你繼續跟住我攬屎棍 你跟住我一日都唔會好過 之後你唔好再同我loop ...
你又講之前阿,咁你唔好過一頁就講D唔講D丫,成件事再之前起因已經交代晒,講到2046丫笨。

發新話題