發新話題

[討論] 玩D98 有條友係咁TK殺曬你D野 咁我為左保障自己

[Close]
引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:56 發表

係鬼我要求咩,你自己兇人話係咪要VLAN 開POST,唔係我問你先既,天才。
咁你自己都答好喇 天才

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:56 發表

咁你自己都答好喇 天才
你唔好講到我要求先丫,你兇人先唔通我話唔好咩。

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:51 發表
整我唔死又發老脾踢我唱我 姐係你打字踢我係隻game度唱我就得 我問番你需唔需要開post比人睇下發生下咩事就唔得? 開個post比人睇下咩事就話兇你 西9利 ...
吊你答番我呢個問題先喇 係咪你係隻game做乜都得 我就做乜都唔得呀 大佬?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:58 發表

吊你答番我呢個問題先喇 係咪你係隻game做乜都得 我就做乜都唔得呀 大佬?
咁E+咪澄清左囉,我講既有D 係基於事實,有D 睇返replay 係誤會,你仲想點阿?

自己誤會左仲要搞人 仲要整唔死我係度發顛打字踢我同唱我話我搞你先 ? 你自己覺得有玩家引龍打你 你都反擊搞番我喇 (起火起車卡死我殺9曬我D野) 咁你咁樣搞我我整番死你又有咩問題呀 定係你本人覺得只有你搞人就得 人地反擊番你就唔得呀?

我都講左好多次 問你需唔需要開post唔係兇你 係比人地睇發生咩事 只不過係你個角度睇係兇你姐 因為你覺得自己做左衰野 所以你咪認為我係開post兇你囉 你唔係身有屎又點會覺得我開post係兇你呀?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:03 發表
自己誤會左仲要搞人 仲要整唔死我係度發顛打字踢我同唱我話我搞你先 ? 你自己覺得有玩家引龍打你 你都反擊搞番我喇 (起火起車卡死我殺9曬我D野) 咁你咁樣搞我我整番死你又有咩問題呀 定係你本人覺得只有你搞人就得  ...
又要Loop? 只係一單誤會。其他係事實。
野野搵我檔龍,死左個個叫你唔應機,係我條屍附近行黎行去,呢D 係事實。

回復 82# 的帖子

同你講黎都曬氣 反正D人睇完個post都知你係咩人 你上面果D問題以上回覆都有答案 我唔會再答

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:09 發表
同你講黎都曬氣 反正D人睇完個post都知你係咩人 你上面果D問題以上回覆都有答案 我唔會再答
根本就浪費時間,轉場啦煩

係唔明你呢種人思想姐 明明自己誤會完人 可以道完個歉仲可以繼續吊番我轉頭 果然歪理 自己都講到明係一開始自己問題 然後去到中段打我唔死就話點解我要整死你之類 然後又loop番去話係自己誤會 又道多次歉 無所謂 你想玩咪繼續玩落去 反正個post個原意係比人睇發生咩事同埋比人知你係點嘅人姐

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:15 發表
係唔明你呢種人思想姐 明明自己誤會完人 可以道完個歉仲可以繼續吊番我轉頭 果然歪理 自己都講到明係一開始自己問題 然後去到中段打我唔死就話點解我要整死你之類 然後又loop番去話係自己誤會 又道多次歉 無所謂 你 ...
我道歉係認錯引龍果個係你炸,第2單冇話錯你GA,我只係比返少少程罰你,你A到我變鬼魂。最憎人兇人放上vlan,講黎講場咁少事,你係要講到人罪該萬死先肯收手,咪煩啦唔該。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 15:16 發表

我道歉係認錯引龍果個係你炸,第2單冇話錯你GA,我只係比返少少程罰你,你A到我變鬼魂。
第2單極其量你只可以話我冇救你 咁你自己唔睇我身上有冇藥救你都係你問題 同埋都講左D人叫我未必得閒應

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 15:16 發表

我道歉係認錯引龍果個係你炸,第2單冇話錯你GA,我只係比返少少程罰你,你A到我變鬼魂。
更何況你睇得自己太高 我需要你幫我擋龍咩 ? 你係咁西利就唔會訓低喇 又唔需要我變身幫你清龍喇

replay都見到曬你有幾勁喇 自己有補血又食唔切 訓低就賴人唔救你 笑死人咩 ?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:20 發表

第2單極其量你只可以話我冇救你 咁你自己唔睇我身上有冇藥救你都係你問題 同埋都講左D人叫我未必得閒應
極乜其量,放得上vlan 小事都可以講到你黑暗過墨水阿。
個個叫你應都唔應,係我條屍附近行黎行去,之前又講埋D 白痴英文,呢條友肯定有心玩野啦。

發新話題