發新話題

[討論] 玩D98 有條友係咁TK殺曬你D野 咁我為左保障自己

[Close]
都係果句喇 你簡人跟  人地未必奉指要保你 何況我已經有開技變身幫左你一次 之後你仲要繼續做埋D on 9野 抵死無得賴喇

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:34 發表

車,個個叫你唔應,係我條屍附近行黎行去,
又咁唔好彩我認錯之前引龍咬我既係你,你咁樣好難怪唔會令人誤會你GA。
咁呢樣就係閣下智商問題喇 玩家有字有顏色都認錯

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:34 發表

咁就問番自己點解要跟住我一開始起火卡我喇 ?
第1,我冇卡你,第2我講既引龍咬我果個人係更早既事。

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:35 發表
都係果句喇 你簡人跟  人地未必奉指要保你 何況我已經有開技變身幫左你一次 之後你仲要繼續做埋D on 9野 抵死無得賴喇
人地講A 既原因,你又講B,講鬼講馬咩。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:39 發表

第1,我冇卡你,第2我講既引龍咬我果個人係更早既事
咁呢個擺明係你自己問題喇 你仲問番我個原因?你都話自己認錯人 仲可以賴落我度?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:42 發表

咁呢個擺明係你自己問題喇 你仲問番我個原因?你都話自己認錯人 仲可以賴落我度?
E+咪澄清返引龍果個人唔係你囉,仲邊有賴呢樣野落你到阿,成日係度扮受害者,咁少事係度用vlan 兇人,煩唔煩?

答我先喇 成日話我唔救你 你起番身果下之後果段時間 你做過D乜呀 ? 唔記得睇番一開始果D圖架 點解我D兵同龍會死曬架 ? 你係有心生存會想整死悶隊友D 人?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:45 發表
答我先喇 成日話我唔救你 你起番身果下之後果段時間 你做過D乜呀 ? 唔記得睇番一開始果D圖架 點解我D兵同龍會死曬架 ? 你係有心生存會想整死悶隊友D 人? ...
都話因為兩個原因先報仇,E+ 講緊因阿,你要講結果你仲off9啦,卡9死我再A死我,你又發表下丫。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:47 發表

都話因為兩個原因先報仇,E+ 講緊因阿,你要講結果你仲**侮辱成份**啦,卡9死我再A死我,你又發表下丫。
學番你個因 因為你一開始整火整車想卡死我 同埋又TK我D野 咁我保障自己又有咩問題 ?

整我唔死又發老脾踢我唱我 姐係你打字踢我係隻game度唱我就得 我問番你需唔需要開post比人睇下發生下咩事就唔得? 開個post比人睇下咩事就話兇你 西9利

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:49 發表

學番你個因 因為你一開始整火整車想卡死我 同埋又TK我D野 咁我保障自己又有咩問題 ?
咁你要起因,自己loop返啦。要交代都交代完,起因一場誤會。
你係要講到人罪孽深重,打個機姐大佬,你煩唔煩阿。

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:51 發表
整我唔死又發老脾踢我唱我 姐係你打字踢我係隻game度唱我就得 我問番你需唔需要開post比人睇下發生下咩事就唔得? 開個post比人睇下咩事就話兇你 西9利 ...
因為之前既起因,我只係A你幾隻兵報仇算L數,你就A到我變鬼魂,你過唔過份阿。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:52 發表

咁你要起因,自己loop返啦。要交代都交代完,起因一場誤會。
你係要講到人罪孽深重,打個機姐大佬,你煩唔煩阿。
我有講你罪孽深重 ? 我淨係按你要求開個post炸喎 唔好成日無中生有喇 定係你有妄想症?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:54 發表

我有講你罪孽深重 ? 我淨係按你要求開個post炸喎 唔好成日無中生有喇 定係你有妄想症?
係鬼我要求咩,你自己兇人話係咪要VLAN 開POST,唔係我問你先既,天才。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:53 發表

因為之前既起因,我只係A你幾隻兵報仇算L數,你就A到我變鬼魂,你過唔過份阿。
無計喇 見到你前果幾單野 唔整到你死 容乜易我自己遲早比你整死 你死好過我死喇 反正你根本都唔係想生存 你係想整死我 如果唔係點解整死曬我D野?

發新話題