發新話題

[討論] 玩D98 有條友係咁TK殺曬你D野 咁我為左保障自己

[Close]
引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:00 發表

我諗住呢條友仔又引龍咬我,又野野搵我檔,人地叫佢救都唔應機,所以先報仇,
原來係兩個人黎,兩樣衰野除2,罪不致死,誤判了〝累你晒咁多心機出文,十分抱歉。 ...
引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:03 發表

文盲加色盲建議睇睇醫生
車,點錯相好奇阿,E+打機炸,唔係返工考試阿,唔好係度煞有介事放vlan 兇人。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:05 發表
車,點錯相好奇阿,E+打機炸,唔係返工考試阿,唔好係度煞有介事放vlan 兇人。 [/quote]
你睇番replay喇 係我問你洗唔洗開post 你自己話開架 而家開左post又話我放係vlan兇人 你連智力都有問題喎先生

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:05 發表

車,點錯相好奇阿,E+打機炸,唔係返工考試阿,唔好係度煞有介事放vlan 兇人。
引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:06 發表

你睇番replay喇 係我問你洗唔洗開post 你自己話開架 而家開左post又話我放係vlan兇人 你連智力都有問題喎先生 ...
你問人洗唔洗放上vlan 咪即係兇人囉聰明。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:08 發表
你問人洗唔洗放上vlan 咪即係兇人囉聰明。 [/quote]答番我問題先喇 咁你係咪答過我開咪開 ? 答過係 咁我做好心幫下你姐 點算兇人 ? 係你角度或者係嘅

回復 49# 的帖子

至少呢個post比你知道 亂屈人同埋搞9人係有後果 有D人係唔應該比你搞嘅 除非係比人搞先 例如你搞9我先 咁咪有呢單野發生

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:12 發表
至少呢個post比你知道 亂屈人同埋搞9人係有後果 有D人係唔應該比你搞嘅 除非係比人搞先 例如你搞9我先 咁咪有呢單野發生
唔好屈咁難聽,我講既係事實,只係兩單野認錯同一個人做。

回復 51# 的帖子

算吧喇好嗎 ?  我唔明我有咩衰野做過 有龍打我地 我又開技幫你殺 第一次有龍追我地 你又塞住條路想一齊死 你話我唔救你 我講左N次喇 話左冇藥救 有龍搵你擋 ? 睇下第37回覆果幾張圖先再諗下有冇面講呢句喇

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:24 發表
算吧喇好嗎 ?  我唔明我有咩衰野做過 有龍打我地 我又開技幫你殺 第一次有龍追我地 你又塞住條路想一齊死 你話我唔救你 我講左N次喇 話左冇藥救 有龍搵你擋 ? 睇下第37回覆果幾張圖先再諗下有冇面講呢句喇 ...
你算吧啦,係隻game入面個個叫你又唔應機,又野野搵我檔,係我條屍附近行黎行去等我復活,
一開始引龍咬我果單係第2個,呢單係你,冇講錯。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:27 發表

你算吧啦,係隻game入面個個叫你又唔應機,又野野搵我檔,係我條屍附近行黎行去等我復活,
一開始引龍咬我果單又第2個,呢單係你,冇講錯。
冇藥救呀吊你 識唔識字呀?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:28 發表

冇藥救呀吊你 識唔識字呀?
你係呢度講有咩用,隻GAME入面個個叫你唔出聲。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:27 發表

講呢句前不如問下自己係我身邊做過D咩先喇?點解我D野會死 點解我走唔到

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:30 發表

你係呢度講有咩用,隻GAME入面個個叫你唔出聲。
佢地無知唔知我無藥 咁我玩緊唔得閒應佢地 驚打字死好正常姐 唔通個個叫我都要應 ?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:31 發表
引用:

講呢句前不如問下自己係我身邊做過D咩先喇?點解我D野會死 點解我走唔到
我講緊係事件既因,你講既係果。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:32 發表

我講緊係事件既因,你講既係果。 [/quote]
咁就問番自己點解要跟住我一開始起火卡我喇 ?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:32 發表

佢地無知唔知我無藥 咁我玩緊唔得閒應佢地 驚打字死好正常姐 唔通個個叫我都要應 ?
車,個個叫你唔應,係我條屍附近行黎行去,
又咁唔好彩我認錯之前引龍咬我既係你,你咁樣好難怪唔會令人誤會你GA。

發新話題