發新話題

[討論] 玩D98 有條友係咁TK殺曬你D野 咁我為左保障自己

[Close]
引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 12:51 發表

你仲天才喇 果場我淨係打過一個龍穴 你就無喇喇自己作個龍穴出黎 ...
做完D 那渣野在先,仲可以扮無扮無辜搏同情,笑料。

回復 30# 的帖子

我應該知你講咩引龍打埋黎 應該係打打下龍穴有隻龍走埋黎打我地 嘩你都幾好野 電腦隨機整隻野黎追我地 你反而係怪我引龍打你 ? 不如你話點解個場主開場引你入去死 ?

仲有D咩歪理 ? 繼續講埋落去喇 我又唔怕同你繼續嘈 反正等多D人知你係點嘅人仲好 等D人做個警惕

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 12:56 發表
仲有D咩歪理 ? 繼續講埋落去喇 我又唔怕同你繼續嘈 反正等多D人知你係點嘅人仲好 等D人做個警惕
做完D 那渣野唔認,唯有靠扮懵囉。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 12:59 發表

做完D 那渣野唔認,唯有靠扮懵囉。
講緊自己 ? 起火起車卡我同TK殺曬我D兵同龍 對你黎講算唔算那渣野 ? 定係對你黎講呢兩樣先係做緊正義嘅野 救人先係那渣?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 13:02 發表

講緊自己 ? 起火起車卡我同TK殺曬我D兵同龍 對你黎講算唔算那渣野 ? 定係對你黎講呢兩樣先係做緊正義嘅野 救人先係那渣?
行上果陣,你中途打個龍穴引龍咬我,做埋D 低裝野,
唯有扮懵講第2個龍穴扮無辜啦。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 13:12 發表

唯要扮懵講第2個龍穴扮無辜啦。
cap多幾張圖比你睇下發生咩事 同埋你自己做埋D咩好事先再講歪理喇好嗎?

係D電腦隨機郁D龍上黎打我地 唔知你咩思維覺得我引到D龍打你

之後我開技 殺左隻毒龍 我招技係變身4隻異形 跟住你就執曬D蛋自己養 咁都算 反正我唔一定有用
你就起D蛋係路口位 唔知又有居心 因為我有兩隻異形打緊上面D速龍

之後又有隻龍 電腦隨機郁上黎 打我地 又係唔知你咩思維 定係你覺得我神到識控制電腦搵龍打你喇

你睇下你之後做D乜 整兩架車塞住條路

之後比龍打 就抵死喇 之後仲可以天馬行空到我引龍打你

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 13:20 發表
引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 13:12 發表

唯有扮懵講第2個龍穴扮無辜啦。
cap多幾張圖比你睇下發生咩事 同埋你自己做埋D咩好事先再講歪理喇好嗎?

係D電腦隨機郁D龍上黎打我地 唔知你咩思維覺得我引到D龍打你
cap黎cap去都係9唔搭8,人地講A你講B扮懵。

總之兩個都抵死
食花生食得真開心

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 13:23 發表

cap黎cap去都係9唔搭8,人地講A你講B扮懵。 ... [/quote]
你真係**侮辱成份**得可以 成張地圖由你起火果個位置到行上黎果條路線 除左得1個龍穴 根本無其他龍穴係度 唔知你作D乜野龍穴出黎

一開始我地個位

所有龍穴所在位置同埋我地行上黎嘅路線

你條死傻仔 連人都認錯 唔怪得喇 你自己睇下面果幾張圖喇

頭果兩張圖就係我同你一開始嘅位置 之後唔該你分清楚 最後果兩張圖喇 唔好話我唔提你 時間一樣架 我係下面 你係上面 點樣打龍穴引龍打你呀 ? 飛雷神定瞬間轉移呀 ?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 13:30 發表

你真係**侮辱成份**得可以 成張地圖由你起火果個位置到行上黎果條路線 除左得1個龍穴 根本無其他龍穴係度 唔知你作D乜野龍穴出黎

一開始我地個位

...
岩岩睇返 replay,原來我認錯人,原來一開波想引龍咬我果個係青色,真係唔好意思,一場誤會,怪錯左你。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 13:51 發表

岩岩睇返 replay,原來我認錯人,原來一開波想引龍咬我果個係青色,真係唔好意思,一場誤會,怪錯左你。
講左成5頁先肯睇replay錯D咩 你都幾好野喇 唔睇字唔睇圖都睇下replay喇 無喇喇係度搞9我 唔知你真傻都假痴 入場係玩人定玩game多 同埋人地打龍穴未必係想引龍咬你 係你自己抵死跟住人姐 仲要整完我唱我話我整死你先 又投票踢我 你真係西利

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 13:56 發表

講左成5頁先肯睇replay錯D咩 你都幾好野喇 唔睇字唔睇圖都睇下replay喇 無喇喇係度搞9我 唔知你真傻都假痴 入場係玩人定玩game多 同埋人地打龍穴未必係想引龍咬你 係你自己抵死跟住人姐 仲要整完我唱我話我整死你先 ...
我諗住呢條友仔又引龍咬我,又野野搵我檔,人地叫佢救都唔應機,所以先報仇,
原來係兩個人黎,兩樣衰野除2,罪不致死,誤判了〝累你晒咁多心機出文,十分抱歉。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:00 發表

我諗住呢條友仔又引龍咬我,又野野搵我檔,人地叫佢救都唔應機,所以先報仇,
原來係兩個人黎,兩樣衰野除2,罪不致死,誤判了〝累你晒咁多心機出文,十分抱歉。 ...
文盲加色盲建議睇睇醫生

發新話題