發新話題

[討論] 玩D98 有條友係咁TK殺曬你D野 咁我為左保障自己

[Close]
引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:27 發表

咁又係嘅 對住你呢種人 同你講1+1嘅道理都未必聽得明 講黎都曬氣 不過係我問你想唔想開post 你話想嘅 我咪做下好心成全你 而家開左post你自己又話見到就煩 唔覺自己講D野好笑咩? ...
係估唔到打個機,你會用個幾鍾整千字文咁gag姐。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 00:30 發表

係估唔到打個機,你會用個幾鍾整千字文咁gag姐。
唔睇字海咪睇圖 圖同replay都有曬 起碼出個post比其他人認住你 廢事你入人地場搞搞陣 我覺得字海冇問題 而且又唔係話多 係你覺得千字文姐 咁又係嘅 對住整係識搞屎棍嘅人黎講 睇2隻字都已經要頭暈送院治理 明架喇

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:30 發表

但至少而家比 vlan D人知道你玩 D98 係會搞屎棍先 你再係keep住係咁搞人 你遲D咪又係出名 睇你都係要轉AC架喇
呢度你比人投訴最多。

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:33 發表

唔睇字海咪睇圖 圖同replay都有曬 起碼出個post比其他人認住你 廢事你入人地場搞搞陣 我覺得字海冇問題 而且又唔係話多 係你覺得千字文姐 咁又係嘅 對住整係識搞屎棍嘅人黎講 睇2隻字都已經要頭暈送院治理 明架喇 ...
你唔係心虛點會第3點造假?  

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 00:34 發表

呢度你比人投訴最多。
放心 你繼續好似呢單野咁搞其他人 好快到你

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 00:35 發表

你唔係心虛點會第3點造假?  
唔明心咩虛 第3點解唔做得假設 ? 你第1次未訓低前跟住我起車起火卡我 第2次訓低有人救完你殺曬我D野 我呢個假設好正常 你係咪笑緊自己?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:38 發表

唔明心咩虛 第3點解唔做得假設 ? 你第1次未訓低前跟住我起車起火卡我 第2次訓低有人救完你殺曬我D野 我呢個假設好正常 你係咪笑緊自己?
唔識睇字睇圖喇 睇下第2張同第4張你做緊乜 唔好同人講D車同火唔係你 有replay可以dl落黎睇係咪你架

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:36 發表

放心 你繼續好似呢單野咁搞其他人 好快到你
係阿,咁你比心機。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 00:34 發表

呢度你比人投訴最多。
不過我諗閣下唔知 不嬲D人好多都吊我當開玩笑 唯有得閣下咁認真以為D人真係吊我姐 算喇 以閣下嘅智力都係分唔清架喇 你繼續覺得D人係吊我就吊我喇

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:38 發表

你專L登打個龍穴引龍圍我,但係又唔見你CUT 呢張圖,淨係CUT我事後點點點,
唔好扮晒無辜搏同情啦。 打個機又話要貼vlan又話放group 兇人,
唔講我以為自己返緊工、考緊試,比人捉住咩痛腳死L硬添阿。浪費時間,你比D心機啦。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 12:05 發表

你專L登打個龍穴引龍圍我,但係又唔見你CUT 呢張圖,淨係CUT我事後點點點,
唔好扮晒無辜搏同情啦。 打個機又話要貼vlan又話放group 兇人,
唔講我以為自己返緊工、考緊試,比人捉住咩痛腳死L硬添阿。浪費時間,你比D心機啦。 ...
好心你喇 自己搞人先又要惡人先告狀 最好笑係自己整我唔死 發老脾又踢我又同人講我整死你 都唔知邊過想整死邊個先
下圖有曬證據喇 成個replay係曬度 要cap圖比你睇有幾難?

明明我自己一個走去打龍穴先 係你無喇喇跟埋黎 仲要係我格黎起兩架車 係咩心態?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 12:05 發表

唔講我以為自己返緊工、考緊試,比人捉住咩痛腳死L硬添阿。浪費時間,你比D心機啦。 ...
引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 12:36 發表

好心你喇 自己搞人先又要惡人先告狀 最好笑係自己整我唔死 發老脾又踢我又同人講我整死你 都唔知邊過想整死邊個先
下圖有曬證據喇 成個replay係曬度 要cap圖比你睇有幾難?

明明我自己一個走去打龍穴先 係你無喇喇 ...
9唔搭8,講緊事前行上去果陣,你專登打個龍穴引龍出來咬我,D手腳污糟到呢,仲係度扮無辜。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 12:40 發表
9唔搭8,講緊事前行上去果陣,你專登打個龍穴引龍出來咬我,D手腳污糟到呢,仲係度扮無辜。 [/quote]
果然有番咁上下智力 連D98點玩都未知 我就係知個龍穴唔出龍先慢慢打 唔明咩9唔搭8 唔識同你呢種咁高智力嘅人講野 成個replay係曬度 講乜手腳污糟 你覺得我係咁你咪自己dl個replay cap番圖比人睇 不過算喇 以你咁嘅人 一陣又話煩 又話我連replay都改到架喇 可能你連replay都未識點dl落黎睇 真係多謝你咁睇得起我

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 12:40 發表

9唔搭8,講緊事前行上去果陣,你專登打個龍穴引龍出來咬我,D手腳污糟到呢,仲係度扮無辜。
引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 12:46 發表

果然有番咁上下智力 連D98點玩都未知 我就係知個龍穴唔出龍先慢慢打 唔明咩9唔搭8 唔識同你呢種咁高智力嘅人講野 成 ...
[/quote]

真係天才黎,講緊第2個龍穴阿,自己平時手引太污糟,做完都唔記得。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 12:48 發表

果然有番咁上下智力 連D98點玩都未知 我就係知個龍穴唔出龍先慢慢打 唔明咩9唔搭8 唔識同你呢種咁高智力嘅人講野 成 ...
[/quote]

真係天才黎,講緊第2個龍穴阿,自己平時手引太污糟,做完都唔記得。 ... [/quote]
你仲天才喇 果場我淨係打過一個龍穴 你就無喇喇自己作個龍穴出黎

發新話題