發新話題

[討論] 玩D98 有條友係咁TK殺曬你D野 咁我為左保障自己

[Close]
引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 17:11 發表

你話一樣就一樣? 人地猜測你動機不良就係假,你猜測人地動機不良就係事實,唔好以為你PO片就你岩啦,天才。
我咪話你冇錯囉 你呢種人邊有錯姐 第99回覆都話係我問題唔係你問題喇

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 17:12 發表

咁都好過你嘅 得把口仲要有妄想症(話我作野老屈你) 精神病(同上) 同埋閱讀障礙加文盲色盲(認錯人)
係阿,精神病、色盲、閱讀障礙、智障,仲有冇? 唔夠惡毒化。
打個機咁小事係度嘈嘈嘈,呢D 人真居心可測。

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 17:15 發表

我咪話你冇錯囉 你呢種人邊有錯姐 第99回覆都話係我問題唔係你問題喇
你以為我係你嗎? 引龍咬我點錯相果單認左,其他講既係事實就係事實,
係你自己死心不息,唔將人醜化到罪大惡極都唔肯收手,係度兇人放上VLAN,你幼唔幼稚左D。

花生
不如你地是但搵個人約拳館出黎真人隻秋啦

卡位 岩架啦  條**粗口****不良詞語**都有無啦啦卡我 俾我同天A 投票踢**粗口**左佢

引用:
原帖由 越期待 於 2018-11-10 16:32 發表

卡位專用,我已經睇得出今次係你唔啱
同佢玩過,都係煩膠一名,呢次兩個都唔幫,食花生。

卡位平時你都食得花生多啦
唔好咁勞氣
想開開心心咁玩war3既話
直播ID:twitch.tv/4evera1on3 歡迎跟隨我地一齊玩啦;) 會教玩唔識玩就問點玩 會係直播到教玩 如果唔識打字/想入黎傾就入
Discord: discord.gg/PDpH7R8 [全球最大 Vlan線上聊天區 上線啦!!! ]

引用:
原帖由 fukchiu 於 2018-11-10 22:23 發表
卡位平時你都食得花生多啦
唔好咁勞氣
直播ID:twitch.tv/4evera1on3 歡迎跟隨我地一齊玩啦;) 會教玩唔識玩就問點玩 會係直播到教玩 如果唔識打字/想入黎傾就入
Discord: discord.gg/PDpH7R ...
你永遠都唔放過宣傳嘅機會

冇上一日突然多左個15頁既貼子 Z___Z"...
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

回復 142# 的帖子

台主潛水死左好耐
https://www.twitch.tv/alone_magic

引用:
原帖由 霸王追風 於 2018-11-12 23:51 發表
台主潛水死左好耐
直播ID:twitch.tv/4evera1on3 歡迎跟隨佢地一齊玩啦;) 會教玩唔識玩就問點玩 會係直播到教玩 如果唔識打字/想入黎傾就入
Discord: discord.gg/PDpH7R8 [全球最大 Vlan線上聊天區 上線啦!!! ]

引用:
原帖由 霸王追風 於 2018-11-12 23:51 發表
台主潛水死左好耐
要死襯早啦垃圾

發新話題