發新話題

[討論] 玩D98 有條友係咁TK殺曬你D野 咁我為左保障自己

[Close]

玩D98 有條友係咁TK殺曬你D野 咁我為左保障自己

TK完殺曬我D野仲要繼續跟住我 咁我TK番佢又卡住佢唔比佢跟住我又有咩問題 詳細情況請睇下圖:
條友一開始就跟住我 咁跟住我冇咩野 最多有事大家有個關照

點知之後就開始玩野喇 起個火諗住卡住我 咁我都心知不妙

之後我就走上去遇到龍穴 咁我去拆下喇 本人鍾意慢慢A 點知條友仲繼續跟住我 算 反正果個位起唔到位 佢吹我唔脹

之後佢諗住整兩架車卡住我 但又卡唔到

打打下龍穴中間就有條龍咬我 咁果陣就走左去搵人求救 之後一段時間再繼續番黎A龍穴 順便見到有小速龍就捉黎用

好喇 正題喇 之後條友就黎料喇 爆左龍穴 我就有多1條細龍同3隻兵 咁我就諗住殺左隻細龍養大我隻大龍喇 之後佢就開始A我隻兵 我心諗

之後佢就殺左我兩隻兵

再殺埋我最後果隻

好喇 咁我諗住 果幾隻兵後期都冇用 我忍佢 反正我隻龍要食屍 點知之後有隻勁過我隻龍嘅速龍守護者 後面仲要黎多幾隻 佢仲要繼續TK

到最後我隻龍終於犧牲左

不過佢都比我起野卡住左 走唔到 卡佢嘅原因我諗唔洗多講喇 睇到以上果D圖 我都係為左自保

之後下面就唔打字喇 睇圖睇下佢講D咩出黎喇 註 : -ju 5 = 投票踢我

最後放上replay等各位慢慢欣賞 同埋希望有人答我 第一行我果句問題 講得岩唔岩先 唔知條友發咩神經
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔錯唔錯,用左個幾鍾既心機,終於整到個帖出,已閱。
下下引D 龍咬我,跟住見死不救,個個叫你救我你都冇反應,呢D 係你應得既。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-9 23:43 發表
唔錯唔錯,用左個幾鍾既心機,終於整到個帖出,已閱。
下下引D 龍咬我,跟住見死不救,個個叫你救我你都冇反應,呢D 係你應得既。
你都幾好笑下 第一 . 我身上根本冇藥救你

第二 . 你一開始跟住我就起個火卡住我係咩意思 有咩企圖 之後又跟住我 起兩架細車係我格黎又咩心態?你正正常常我會唔救你 ? 我自己去打龍穴 你自己係要死跟埋黎 你唔殺我D野 我都仲有機會殺曬D龍 咁大家有機會一齊走到 你TK果下就預左一齊死喇 係你自己整唔死我惱羞成怒先踢我姐 我覺得我自己搞掂到D龍 但有你呢D隊友係度阻住曬 幾神嘅神手都唔掂喇
自己冇料就賴人唔救 "呢D係你應得既"好似用落你自己度好似好D喎

第三 . 救完你 之後點知你係咪繼續跟住我TK曬我D野直到我死 咁保障自己有咩問題 有你呢種反骨隊友梗係除之而後怏 免得有後患 到時比你整死左咪比你得償所願?

2條友狗咬狗骨
一個就用埋d**粗口**屎英文 一個就tk人爆哂人地d建築
如果我係場主我就2個都踢哂/唔俾入場
繼續食花生先

引用:
原帖由 日堯王 於 2018-11-10 00:01 發表
2條友狗咬狗骨
一個就用埋d**粗口**屎英文 一個就tk人爆哂人地d建築
如果我係場主我就2個都踢哂/唔俾入場
繼續食花生先
唔可以咁樣歧視我D英文架雖然我D英文差 但好努力學緊架

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-9 23:56 發表

你都幾好笑下 第一 . 我身上根本冇藥救你

第二 . 你一開始跟住我就起個火卡住我係咩意思 有咩企圖 之後又跟住我 起兩架細車係我格黎又咩心態?你正正常常我會唔救你 ? 我自己去打龍穴 你自己係要死跟埋黎 你唔殺我D野 我都仲有機會殺曬D龍 咁大家有機會一齊走到 你TK果下就預左一齊死喇 係你自己整唔死我惱羞成怒先踢我姐 我覺得我自己搞掂到D龍 但有你呢D隊友係度阻住曬 幾神嘅神手都唔掂喇
自己冇料就賴人唔救 "呢D係你應得既"好似用落你自己度好似好D喎

第三 . 救完你 之後點知你係咪繼續跟住我TK曬我D野直到我死 咁保障自己有咩問題 有你呢種反骨隊友梗係除之而後怏 免得有後患 到時比你整死左咪比你得償所願?
你好幽默,浪費咁多時間整D 正義L 千字文,自己有一堆黑歷史仲扮義正詞嚴。
淨係第3點已經假,你冇救到,下下搵我檔,個個叫你救我你冇,係格離睇戲,等到我自己翻生。

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 00:07 發表

你好幽默,浪費咁多時間整D 正義L 千字文,自己有一堆黑歷史仲扮義正詞嚴。
淨係第3點已經假,你冇救到,下下搵我檔,個個叫你救我你冇,係格離睇戲,等到我自己翻生。 ...
咪講左我冇藥救你 同埋我以前黑歷史又點 唔比我而家正常番 ? 唔係個個好似你咁嘅 認定人一世都唔會改 仲有咩搵你檔 你唔跟住我咪乜事都冇 你跟住我奉指要保你?你仲要一開始係我格黎搞搞陣 整死曬我D野 咁我有能力救你都救唔到喇

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 00:07 發表

淨係第3點已經假,你冇救到,下下搵我檔,個個叫你救我你冇,係格離睇戲,等到我自己翻生。 ...
仲有 唔好意思我一D都唔正義 我打果D野冇證明自己係正義L 你閱讀障礙 ?

今次大家都有唔啱,算啦

G持樓豬, G持G持。
多謝咁多位為vlan論壇帶黎咁多歡樂

引用:
原帖由 痕淡夜舞 於 2018-11-10 00:17 發表
G持樓豬, G持G持。
多謝咁多位為vlan論壇帶黎咁多歡樂
多謝多謝 多謝大家g持

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 越期待 於 2018-11-10 00:15 發表
今次大家都有唔啱,算啦
玩野呀 我比人搞先 我保護自己都有唔啱?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:12 發表

咪講左我冇藥救你 同埋我以前黑歷史又點 唔比我而家正常番 ? 唔係個個好似你咁嘅 認定人一世都唔會改 仲有咩搵你檔 你唔跟住我咪乜事都冇 你跟住我奉指要保你?你仲要一開始係我格黎搞搞陣 整死曬我D野 咁我有能力救 ...
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=638096
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=638095&extra=page%3D1
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=644046&extra=page%3D4

睇返你D 黑歷史,玩個war3 都要寫論文咁,見到就煩,真係冇你咁有閒情。
直接轉場搞L掂。

咁又係嘅 對住你呢種人 同你講1+1嘅道理都未必聽得明 講黎都曬氣 不過係我問你想唔想開post 你話想嘅 我咪做下好心成全你 而家開左post你自己又話見到就煩 唔覺自己講D野好笑咩?

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:27 發表

咁又係嘅 對住你呢種人 同你講1+1嘅道理都未必聽得明 講黎都曬氣 不過係我問你想唔想開post 你話想嘅 我咪做下好心成全你 而家開左post你自己又話見到就煩 唔覺自己講D野好笑咩? ...
但至少而家比 vlan D人知道你玩 D98 係會搞屎棍先 你再係keep住係咁搞人 你遲D咪又係出名 睇你都係要轉AC架喇

發新話題