27 12
發新話題

[原創] 守護女神GX 35B 遊戲概念/通關流程/完整偷襲資訊

[Close]
推 求約戰群 小弟聽話萌新 淨係同過2個FD玩

引用:
原帖由 Sum1128 於 2019-2-14 16:57 發表
玩咗咁耐都唔悶先係重點
你對張圖愈熟.你就可以諗到愈多玩法
就算用同一隻英.都可以經常有新發現
另外睇人地7都系一大樂趣

引用:
原帖由 帥x小舞 於 2019-2-20 23:38 發表
推 求約戰群 小弟聽話萌新 淨係同過2個FD玩
無約戰群..但系01基本上每晚都固定有一堆人玩

.

有冇大神教我挽

你漏咗39波偷襲關

教其實唔係問題, 但首先你要有耐性玩

其次你要肯聽我地講要做咩, 點出裝

再者你要睇多D我地平時既流程

做到以上幾點既少之有少

回復 21# 的帖子

你又唔蒲頭 點睇你D流程呀A_A淨係係到帝鴿

引用:
原帖由 alex0613 於 2019-4-6 15:07 發表
你又唔蒲頭 點睇你D流程呀A_A淨係係到帝鴿
如果有新手求助我咪會黎LO

我想過初級難度 但一直都過唔到 每一次去到第17關就完左場

引用:
原帖由 TheSkysobluE 於 2019-4-8 14:05 發表
17關,牛關之後? 死騎?

守護女神.不錯

引用:
原帖由 TheSkysobluE 於 2019-4-8 14:05 發表
17關有屍王偷襲, 一共出兩次
第一隻必定中路出現, 5秒後隨機位置出現第2隻
屍王的攻擊力, 血量和攻移速頗高, 算是對新手的第一大考驗

應對︰
有玉兒:1技暈, 大技速殺(大技需2級或以上) (玉兒禁止出吸血裝備)
有山王: 出滿攻速裝備, 硬暈然後叫其他人幹掉
有諸葛: 大技以女神為中心放, 圍住女神同時暈/控, 合力幹死
都沒有: 控場技/暈眩技輪流放, 合力幹死

至於第2隻屍王, 因為位置隨機, 為免出在女神旁幾下打死女神, 所以需要至少兩三個英雄圍在女神旁等待第2隻屍王出現
解決方法同上

打一場守女太耐
成日守完成粒鐘 但係無LALA就輸左

27 12
發新話題