發新話題

[討論] 霸王追風(Alone直播室主)好小氣,e家仲話自己同香港政府一樣

[Close]
btw好多都係直播室嘅人 我諗名哀你都係算喇 就算我想撐你 人地人多蝦人少 你一樣都係照收皮 呢個世界唔係講岩定錯架 係講人多勢眾 人地多人就惡D架喇 你睇下強大嘅祖國日日黎恰香港人就g喇

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-10-25 18:16 發表
其實開呢個post係純粹搞笑定嘈交 ? 點解我覺得成班友入黎係度開玩笑咁
why U say chinese?

引用:
原帖由 越期待 於 2018-10-25 18:20 發表

why U say chinese?
use google translate

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-10-25 18:20 發表
btw好多都係直播室嘅人 我諗名哀你都係算喇 就算我想撐你 人地人多蝦人少 你一樣都係照收皮 呢個世界唔係講岩定錯架 係講人多勢眾 人地多人就惡D架喇 你睇下強大嘅祖國日日黎恰香港人就g喇 ...
咪玩啦
Alone份人咁濕尻
冇人會撐佢嫁

林穎彤全面進場

我們一起學貓叫 ok?

回復 35# 的帖子

喵你老X個冚家0
日日喺度喵喵喵
真係好想打9佢
我一巴星你去半山芭
以後就冇喵喵喵
我真係好想一巴煎過去

歌詞<<<利申

回復 35# 的帖子

喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵
喵喵喵喵喵喵喵喵喵

回復 28# 29# 30# 31# 32# 33# 34# 的帖子

---------------
0.0

回復 35# 的帖子

回復 36# 的帖子

喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵
喵喵喵喵喵喵喵喵喵

引用:
原帖由 fukchiu 於 2018-10-25 19:57 發表

咪玩啦
Alone份人咁濕尻
冇人會撐佢嫁
好似假膠

回復 41# 的帖子

明顯係~佢仲係到同Alone玩緊

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-10-25 20:53 發表

好似假膠
你係邊個 卡位專用唔會打中文的

林穎彤見到post請打+1

引用:
原帖由 林穎彤 於 2018-10-25 20:57 發表

你係邊個 卡位專用唔會打中文的
邊個話我係用打黎出中文 ? 我用google translate續隻續隻copy架 為左幫名哀幾辛苦 btw喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵

發新話題