發新話題

[討論] 霸王追風(Alone直播室主)好小氣,e家仲話自己同香港政府一樣

[Close]

霸王追風(Alone直播室主)好小氣,e家仲話自己同香港政府一樣

too long don't read

我自學改場名開post教人,霸王追風(Alone直播室主)唔抵得佢小圈子以外既人識,就隨處唱衰我

依家仲話自己開個group同香港政府一樣

乜咁架咩

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

算喇 無謂同佢嘈
佢鍾意點做都係佢既事
佢開台做啲咩係佢作風  唔到你管
最多俾下意見

不過佢成日係人地啲post賣廣告係有啲煩既
利申: 支持開台

回復 2# 的帖子

你講過幾次人地唔抵得你識改場名唱你
點解你會覺得係呢個原因?換個講法
有咩證明到係呢個原因?

回復 4# 的帖子

因為佢之前講到好絕
我cap低左war3既對話圖留為記錄
可以證明佢唔抵得佢小圈子以外既人識,而且會因為咁唱衰我
不過我就唔信電腦野,佢自己講過咩佢知
佢上黎問我lo證據,我就會post對話圖

回復 6# 的帖子

開黎見我
我呢3個月直播都有留底
唔好cut 頭cut
最好有唒直播日期 邊日邊分邊秒開始 就最公正
https://www.twitch.tv/alone_magic

回復 7# 的帖子

回復 9# 的帖子

話我開post教人改場名就開post笑我走場
然後我開左post教人

回復 9# 的帖子

原帖由 名乂哀。 於 2018-10-23 23:31 發表
too long don't read

我自學改場名開post教人,霸王追風(Alone直播室主)唔抵得佢小圈子以外既人識,就隨處唱衰我
睇唒上邊d 圖都睇唔到上唔抵得佢小圈子以外既人識我就靜係見到我溫馨提示你vlan 好多人拎完就走
如果你想出名 我幫你開post 推薦你比大家識
你話no 之後我都冇開post wor
https://www.twitch.tv/alone_magic

算喇台主
又嬲又講哂粗口又唔想人教
加上你份人本身小氣
好難唔係唔抵得既
唔通你真係會打到明 "我好唔抵得你識改場名呀" 咁咩

俾一兩個人話就可以當無聽過
幾個都咁講就應該開始有啲問題
利申: 支持風哥開台

回復 11# 的帖子

威脅我會開post笑我
係冇開post,但又直接回我個教學post笑我其他野
然後又隨處叫我走名

引用:
原帖由 名乂哀。 於 2018-10-24 21:55 發表
威脅我會開post笑我
係冇開post,但又直接回我個教學post笑我其他野
然後又隨處叫我走名
算啦 打機本係消閒作樂 岩就一齊玩 唔岩既就散 係網絡世界 要記住一樣野 認真就算了 就當係練下EQ

回復 13# 的帖子

反而我地認為似你小器多D

“直接回我個教學post笑我其他野“
入你個post 幫你推下支持下炸
唔通你入黎回我個post 我又話你入黎咀炮小圈子咩

我問你想我點叫你又唔講
我叫走名你又認機
你又冇話個名唔好
我點知呀?

發新話題