發新話題

vLan官方地圖:信長之野望 HK150B3

[Close]

德川家康造型唔錯

德川家康造型唔錯GOOD JOB AOBA

會5會+個助攻系統入去?例如幫殺毎人有50-100$不等

會5會+個助攻系統入去?例如幫殺毎人有50-100$不等 :lol等D人可以有多D幫殺慾望

回復 5# 的帖子

會5會+個助攻系統入去?例如幫殺毎人有50-100$不等

回復 14# 的帖子

助攻有錢都是強勢個邊先有姐劣勢都是収皮.有沒可能如果劣勢殺人會得到嘅錢多啲.令到個場55開..會唔會仲好?前題45分鐘後.比人一個反g機會即係45分鐘之後每一個殺都好緊要殺一個人可能g..G5唔到味投LO

足利義輝會5會BUFF下.

足利義輝會5會BUFF下D技.感覺D技5痛

北條氏康

北條氏康E隻英會5會加入去隻game到.d技有d似伊仔感覺撞技

其實信2有好多嘢可以加入去

前題ALS畀唔畀加入去 :lol :lol :lol內容有啲符合我哋hk版玩法BUT要NERF下先出

AOBA下版真是要BUFF下足利義輝

真是要BUFF下足利義輝.三圍同技能傷.5是變超冷門英 :'(唔想見到隻英沒人用                                                        3技劍嘅次數有沒得多DOR快D?                                                                                                                                               井伊招1技點解要搞到咁...............痛左D

黑田會唔會BUFF

黑田會唔會BUFF下痛DOR慢D1技都加下                                                                                                                                  另外會5會加AI落去畀我啲廢柴用

有個小小想法

風魔招大技可唔可以加個彈跳傷害
中咗人之後如果隔離有冰會彈返畀個人
希望會改入去
感覺風魔招大技可以更好成日見到差啲啲殺到

發新話題