發新話題

[討論] 信長比賽(進度一)

[Close]
引用:
原帖由 殺老師 於 2018-4-13 15:10 發表
支持 CALL緊人我呢邊準備開2隊入黎VS 13.2B for new no re
感謝支持

統計中人數中,詳情會,在進度二中公佈.

引用:
原帖由 黑夜問白天 於 2018-4-13 12:36 發表
現在直播那麼方便 信七以前不禁止 信七出了事情以後禁止

現在科技那麼強大 直播可以讓你看人面 讓你看打得當下每個玩家的畫面

還要說MH? 槍手? 還是你們VLAN好缺網吧機檯費? 明講阿 轉給你地都得^^ ...
食蕉啦台仔 台灣又落後又窮 大學生得22K台幣 係到扮大袋

14樓 15樓 = 阿強別天神成員 :@

對今次比賽表示支持
希望今次比賽不要有甚麼參賽規限,老手買少見少,仲要限制邊隊唔參加得呢隊唔參加得. 就算搞得成都係圍內打飛機

對今次比賽表示支持
希望今次比賽不要有甚麼參賽規限,老手買少見少,仲要限制邊隊唔參加得呢隊唔參加得. 就算搞得成都係圍內打飛機

對今次比賽表示支持

七神冠軍揮手區

黑夜問白天 積分-10

其實如果可以網上打我相信反應會熱烈好多 玩家都容易d參與
當然要有相對既配套黎維繫比賽既公平性
點解要因為一次信7而放棄左直播既參賽方法?先唔講海外玩家黎唔到 有部分香港玩家都唔能夠方便參與比賽,要山長水遠搭車黎
你話現場打可以公平 我夠話直播打都可以公平
點解甘執著現場?又唔係大型比賽 參賽既人又唔係多 如果真係想搞得成 點解唔稔辦法吸引參賽者?反而拒絕直播參賽而趕客?
你都話左難一下將配套做到位
既然有左失敗既經驗 點解唔好好運用?

現場打冇MH
足夠一直收藏 -

引用:
原帖由 XDXDgood 於 2018-4-13 18:21 發表
其實如果可以網上打我相信反應會熱烈好多 玩家都容易d參與
當然要有相對既配套黎維繫比賽既公平性
點解要因為一次信7而放棄左直播既參賽方法?先唔講海外玩家黎唔到 有部分香港玩家都唔能夠方便參與比賽,要山長水遠搭 ...
直播打比人睇住直播打咁點

引用:
原帖由 型仔公子 於 2018-4-13 18:13 發表
七神冠軍揮手區
似fans:lol:lol

我愛團隊love 報名:lol:lol

支持現場only 其他棄保既規則是**粗口**彈

發新話題