發新話題

[其他] 2017

[Close]

轉眼間十幾年過去了, vLan似乎已經成了過去的歷史產物.
如果大家可以選擇,想幫vLan添加一些什麼?

大型game壇我細細個到現在都想做的.

但自從有了FB 香港的市場就更加細了. 不要說我們想做大,大家看到的2000FUN,都做唔住了

引用:
原帖由 花文. 於 2017-8-4 02:45 發表
小飛豬,不要怕,還有我。
細佬我做廣告,有興趣可以合作一下
大力推廣遊戲人生,遊戲精神合作email:[email protected]

youtube account-williamchanckm
一齊再撐起英雄賽 ...
呵呵,,好一句,遊戲人生
引用:
原帖由 -★軒x0┐〥 於 2017-8-4 12:04 發表
諗d incentive 鼓勵人開vlan live打機

咁日後無野做 就好易睇到人打機..

Eg. 論壇分可能每開live 半小時 有3分咁.. (假設係一吸引野haha

Btw 有空幫處理 徽章申請ok haha? ...
live 確實是一條出路. 但其配套支出,要想辦法收支平衡.

引用:
原帖由 SalvationA 於 2017-8-19 22:21 發表
岩岩黎既時候仲係個中一生
當時既vlan 2600介面都幾靚, 後來更新到2900既時候唔知點解變左個表格, 比我朋友笑做咩咁似excel
當時正值高峰期,這樣會方便更新及維護.

引用:
原帖由 唔好兩頭望 於 2017-9-6 13:11 發表
只怪對論壇積分既管理做得太嚴
200分先有ICON轉等等果D
搞到只有平台吸引到人 論壇吸引唔到人
是原因之一,有好有壞吧

最近有7-8位 來網吧打信長, 還問我,是否有信長盃. 令我勾起好多回憶.

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2017-9-8 17:15 發表
好久沒有上來了.今天在某地見到龍大oo開頭認錯他是小飛豬o
分別好大, 都認錯?

引用:
原帖由     -zN 於 2017-11-26 13:27 發表
十二年
十二年拉..

引用:
原帖由 於 2017-11-4 21:40 發表
嗯..
如果資源 時間 都足夠既
或者可以嘗試考慮寫一個專屬自己既Forum
而唔係再用舊版Discuz, 當然亦都可以選擇新/舊共存
雖然念舊同好有娘家既味道 ( 因為都真係陪住我成長 學識左好多野 擴闊左好大既視野 )

但,  ...
謝謝, 我都希望大家留下的是開心的回憶.

發新話題