發新話題

[其他] 2017

[Close]
小飛豬,不要怕,還有我。
細佬我做廣告,有興趣可以合作一下
大力推廣遊戲人生,遊戲精神合作email:[email protected]

youtube account-williamchanckm
一齊再撐起英雄賽

諗d incentive 鼓勵人開vlan live打機

咁日後無野做 就好易睇到人打機..

Eg. 論壇分可能每開live 半小時 有3分咁.. (假設係一吸引野haha

Btw 有空幫處理 徽章申請ok haha?
You said, "Hey whatcha doing for the rest of your life?"
And I said
"I don't even know what I'm doing tonight"...

引用:
原帖由 花文. 於 2017-8-4 02:45 發表
小飛豬,不要怕,還有我。
細佬我做廣告,有興趣可以合作一下
大力推廣遊戲人生,遊戲精神合作email:[email protected]

youtube account-williamchanckm
一齊再撐起英雄賽 ...
呵呵,,好一句,遊戲人生
引用:
原帖由 -★軒x0┐〥 於 2017-8-4 12:04 發表
諗d incentive 鼓勵人開vlan live打機

咁日後無野做 就好易睇到人打機..

Eg. 論壇分可能每開live 半小時 有3分咁.. (假設係一吸引野haha

Btw 有空幫處理 徽章申請ok haha? ...
live 確實是一條出路. 但其配套支出,要想辦法收支平衡.

網吧生意個邊如何?上晒軌道?一步一步黎唔好咁急啦。同埋始終VLAN E加個名都唔太多人知。比你諗得更多也好。我覺得效果唔大。

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

好多熟悉既面孔
諗返以前岩岩接觸信長,vlan既時候只係個毛孩
好中意上論壇洗PO 好青春
十年過去 依家都出黎做野
上其他論壇都比唔到以前個種開心既感覺

引用:
原帖由 歸蝶 於 2017-8-11 02:50 發表
好多熟悉既面孔
諗返以前岩岩接觸信長,vlan既時候只係個毛孩
好中意上論壇洗PO 好青春
十年過去 依家都出黎做野
上其他論壇都比唔到以前個種開心既感覺 ...
人生

引用:
原帖由 愛影。揚仔 於 2017-8-11 10:30 發表

人生
老屎忽

都老啦...依家少左好多人...不過得閒都會上返水

其實落雨又有咩好怕WOW

岩岩黎既時候仲係個中一生
當時既vlan 2600介面都幾靚, 後來更新到2900既時候唔知點解變左個表格, 比我朋友笑做咩咁似excel

引用:
原帖由 SalvationA 於 2017-8-19 22:21 發表
岩岩黎既時候仲係個中一生
當時既vlan 2600介面都幾靚, 後來更新到2900既時候唔知點解變左個表格, 比我朋友笑做咩咁似excel
當時正值高峰期,這樣會方便更新及維護.

信長真係一個童年 .

人大了只能懷念過去

加油 小飛豬

新增番新出既game討論版 都唔錯阿

手機APPS 連登

引用:
原帖由 小飛豬 於 2017-8-2 19:10 發表
大型game壇我細細個到現在都想做的.

但自從有了FB 香港的市場就更加細了. 不要說我們想做大,大家看到的2000FUN,都做唔住了
2000fun 主打HK OLINE GAME 必亡也
現在HK PC ONLINE 1年都沒必有代理1隻GAME 重要隻GAME 好玩  代理不坑 更難 1堆VIP
現在我都這樣玩開發者地區的版本->日本地區的版本->國際地區的版本->中國地區的版本
TW/HK 基本不玩了
IPvE vLan 遊戲平台 的GAME 都是老物 太耐沒改變 相信也好難重新 [巴哈當年-1點要關門大吉]

發新話題