24 12
發新話題

死外掛狗野餐先生 SOLO扮有料

[Close]

死外掛狗野餐先生 SOLO扮有料

之前都聽過尼條茂利用外掛
今日總算見識到
速成課程第二關
用外掛飛返出圍欄都已經算**不良字眼**數
黐埋TANK用近戰打隻TANK 隻TANK又打唔中佢
結果又比幾隻屍仔打死 SOLO用外掛都可以柒到咁
驚死無人知佢外掛咁 無料又扮四條

番出圍欄踩屍就得啦 佢飛出去?
你講出黎唔驚笑死人?
solo斬ai tank就叫外掛
l場除左野餐重有幾個識
你廢唔識斬ai t就話人外掛
又要威又要戴頭盔
結論:你廢唔怪你

回復 1# 的帖子

返出圍欄那個係利用閒置bug, 正式黎講係利用l4d2 MultiSlots呢個插件既bug...
離隊友太遠閒置左...正常會傳送返到隊友身邊, 但有時去到某d牆角位閒置左...有機會傳送返到起點既安全室....咁就可以走出到外面...
沼澤瘧疾第四關都可以做到呢個bug...去返大宅外面...
(*我相信有d人都會留意到...岩岩入到場會係起點安全室...而唔係在隊友身邊, 就係呢個bug既原理)
我都忘記左...速成課程第二關係踏屍仔出去外面xd....唔係用閒置bug

我都有觀察過睇佢單獨打tank....因佢都玩左l4d2好耐...其實tank既攻擊模式係有節奏的
你記到tank幾時出拳...幾多秒後再出....一出拳就閃開....咁再係出完拳後既空檔位就可以砍tank....
同埋佢應該用左第三人稱(thirdpersonshoulder)再調動視點距離, 就會睇到人物左前右既野....咁就會睇到整隻tank既動作, 但缺點係睇唔到後面...
係前面專心留意緊tank既動作...但後面有屍仔黎緊...咁佢就會比屍仔打到....
仲有佢有set到超級跳(Bunnyhop)...可以係咁跳快速行路...可以快速閃開tank既攻擊...

生命一日未結束,都會有改變既可能

速成課程第二關出圍欄唔係用閒置 係跳貨車車尾 企高位再踩屍上圍欄 咁就出到去

回復 4# 的帖子

我都忘記左xd....你岩係踏屍仔出去xd
我之前都玩過幾次...但之後無咩再用了xd
生命一日未結束,都會有改變既可能

引用:
原帖由 lovertony 於 2016-8-30 01:44 發表
返出圍欄那個係利用閒置bug, 正式黎講係利用l4d2 MultiSlots呢個插件既bug...
離隊友太遠閒置左...正常會傳送返到隊友身邊, 但有時去到某d牆角位閒置左...有機會傳送返到起點既安全室....咁就可以走出到外面...
沼澤 ...
佢係改過近武攻擊速度囉
見佢一秒可以斬超多刀
完全唔正常囉好無

佢出晒名手動bhop高手 點會係用外掛呀 係咪有d咩誤會

引用:
原帖由 ymhkiller 於 2016-8-30 20:49 發表
好貼重溫
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=631010&extra=page%3D3
果然係骨骼精奇,練武奇才,技術精湛,神乎奇技,小弟佩服,敬佩敬佩
唔做文員晒左

香港有勁人一早入左港隊啦 仲係vLan咩 傻既

引用:
原帖由 lovertony 於 2016-8-30 01:44 發表
...

我都有觀察過睇佢單獨打tank....因佢都玩左l4d2好耐...其實tank既攻擊模式係有節奏的
你記到tank幾時出拳...幾多秒後再出....一出拳就閃開....咁再係出完拳後既空檔位就可以砍tank....
同埋佢應該用左第三人稱(thirdpersonshoulder)再調動視點距離, 就會睇到人物左前右既野....咁就會睇到整隻tank既動作, 但缺點係睇唔到後面...
係前面專心留意緊tank既動作...但後面有屍仔黎緊...咁佢就會比屍仔打到....
仲有佢有set到超級跳(Bunnyhop)...可以係咁跳快速行路...可以快速閃開tank既攻擊...
求教學
等我set黎玩下 過下癮都好=.=

引用:
原帖由 流星七號 於 2016-8-30 18:54 發表
佢係改過近武攻擊速度囉
見佢一秒可以斬超多刀
完全唔正常囉好無
轉換裝備就可以一秒斬兩/三刀
引用:
原帖由 ktoure 於 2016-8-31 17:21 發表

求教學
等我set黎玩下 過下癮都好=.=
Shift同Ctrl交換
cl_viewmodelfovsurvivor 120
rate "100000"
cl_cmdrate "100"
cl_updaterate "100"
cl_interp_ratio "1"
cl_interp "0.01"
cl_resend"4.0"
cl_lagcompensation "1"
cl_timeout "30"
net_maxroutable "1200"
net_splitrate"3"
net_splitpacket_maxrate"30000"

[quote]原帖由 螞蟻仔 於 2016-8-31 19:33 發表

轉換裝備就可以一秒斬兩/三刀

學左360刀法咪唔洗咁愁

有料定冇料,憑我觀察力實知道!
NAMELESS YOUTUBE CHANNEL:https://www.youtube.com/channel/UCjc9MoFx6keAfBDzfazsjMg

香港有勁人一早入左港隊啦 仲係vLan咩 傻既

24 12
發新話題