發新話題

大家盡快下載2146版~~~~

[Close]
引用:
原帖由 RDiver 於 2016-7-17 03:55 發表

叫你 fd 裝 notepad+ / notepad2 檢查 encoding , 有時就算你改左對方未必有轉 .

建議加 sv_consistency 0 指令 , 或 whitelist.txt 將相關檔案 bypass

你要既答案係哂入面,自己參詳。

http://bir3yk.net/for ...
2135時,玩家可以用notepad save as UTF-8 file去改名
不過2146時唔得
因為2135個rev.ini第1行係comment
notepad save as utf-8出黎個file係有BOM
用同一方法apply去2146 rev.ini (第1行已經係[Loader])
就會搞到行唔到Prodname o個行 (因為認唔到loader section)

解決方法有2個
1. 就如你所講,用notepad++ save佢去UTF-8 without BOM
2. 玩具再打一次包,加行comment放去第1行,等個loader認到[Loader] Section

--------------------------------

至於sv_consistency 0或whitelist.txt,我係專登set既,亦都無意去改
Laputa群主

回復 16# 的帖子

YES SIR~~~~~~~~~~~~~~~~
攪掂............問題已解決~~~~
仲有冇發現其他問題呢~~~~

3日內冇發現其他問題就放出街街~~~~~~

引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2016-7-18 10:29 發表
YES SIR~~~~~~~~~~~~~~~~
攪掂............問題已解決~~~~
仲有冇發現其他問題呢~~~~
thx 大大
我試左幾日,暫時未有其他特別野
(話時話,發現著少少火既油筒在2146拎上手唔會熄火…係咪其中一個版本fix左呢)
Laputa群主

回復 18# 的帖子

可能兩隻手拎住,冇手整熄佢~~~

回復 18# 的帖子

我話....個油筒本身會著火不是嗎......

說不定到了新版就被改成 油筒著火期間再拿到手上都是著火狀態後爆炸燃燒......

引用:
原帖由 katat1 於 2016-7-18 14:02 發表
我話....個油筒本身會著火不是嗎......

說不定到了新版就被改成 油筒著火期間再拿到手上都是著火狀態後爆炸燃燒......
我講嘅就係呢件事,早兩晚試嘢時中咗...
Laputa群主

咁快有2146版既!乜唔係到依家都仲係2135版咩?
NAMELESS

回復 21# 的帖子

唔知係唔係bug來- -.....

2135版本果時拿起就無著火....

現在2146版就拿起就照樣著火爆炸燃燒......

咁咪同煤氣桶著火一樣爆炸?
仲有煙火盒,煤氣筒

2146有BUG!唉.......!肯定又比人用嚟玩死人囉!
NAMELESS

留名睇BAN~~~~~~~~~~~~~~~~~

係2135我試過多次撿起著少少火既油筒...............跟住係手上著火

玩具,你唔係以為我係HONGGOR吖嘛!咪扮叻啦!其實我由頭到尾都唔識HONGGOR條粉皮架咋!
NAMELESS

回復 27# 的帖子

你真係醒到呢!!!!!!!!!!!!!!!!!
天才~~~~~

尼個世界你真係至聰明果個~~~~~~~~

回復 28# 的帖子

唔駛稱讚我啦,玩具!有咩野就快D講啦!
NAMELESS

大家準備好留定位未................

2146即晚12點推出.............

等你地一邊d/l,一邊走去訓~~~~

發新話題