33 123
發新話題

大家盡快下載2146版~~~~

[Close]

大家盡快下載2146版~~~~

大家盡快升上2146版
網址在 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=633060&extra=page%3D1

有啦緊係

引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2016-7-14 20:12 發表
已經為大家準備好2146 VLAN 版~~~

因VLAN越黎越小人,跟貼正版VERSION希望多返D人玩~~~~

大家覺得有需要嗎?

2146版本,已交給各大場主升級測試

如有其他場主有需要作更新測試,可PM我先給你們更新測試~~~~

由於版主太忙,只好由 ...
其實我想報fault XD
得既打包前搞掂中文名問題(rev.ini)
我試過改完send比人都用唔到
Laputa群主

回復 3# 的帖子

唔明。。。。改唔到中文名?
定點樣?

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2016-7-14 23:44 發表
唔明。。。。改唔到中文名?
定點樣?
個rev.ini改中文名要轉character set
之但係我改完send個file比班fd試時就唔用得
Laputa群主

回復 3# 的帖子

我用自行製作既2.1.4.6 Vlan版
再開ser 2.1.4.6 插件ser 做測試, 成功入到
rev.ini 裡面PlayerName 用中文名都無問題....

自行製作2.1.4.6 Vlan版係用逆轉方法
之前知道點樣將steam 2.1.4.6 降到2.1.3.5
用同一方法提取 steam 2.1.4.6 對應檔案...直接覆蓋過去Vlan 2.1.3.5
*記得複製埋 pak01_012呢個檔案...係2.1.3.5版本無呢個檔案.

將2.1.3.5 Vlan版就咁變成2.1.4.6 Vlan版
生命一日未結束,都會有改變既可能

回復 3# 的帖子

pasu 唔知點解我入你個2.1.4.6版既ser....Laputa2 - 5/6/SR1
都會彈出 Server is enforcing consistency for this file: left4dead2\pak01_dir.vpk
生命一日未結束,都會有改變既可能

引用:
原帖由 lovertony 於 2016-7-15 02:09 發表
pasu 唔知點解我入你個2.1.4.6版既ser....Laputa2 - 5/6/SR1
都會彈出 Server is enforcing consistency for this file: left4dead2\pak01_dir.vpk
你用vlan定steam轉出黎既版本先?
vlan我試左冇事的
Laputa群主

回復 8# 的帖子

我再包多個~~~~~~~~~~~

回復 7# 的帖子

你果個版係修改野COPY上去
我果個係完整版...........

出現你果句野一D都唔出奇呢~~

如果有新的解決方式....請緊記放出來......

因為像我呢種唔太明l4d2邊D文件是沒有的時候要提取出來找人拿....

當然....我能享福,大家都能享福wwww

引用:
原帖由 柏斯 於 2016-7-14 23:52 發表

個rev.ini改中文名要轉character set
之但係我改完send個file比班fd試時就唔用得
叫你 fd 裝 notepad+ / notepad2 檢查 encoding , 有時就算你改左對方未必有轉 .
引用:
原帖由 lovertony 於 2016-7-15 02:09 發表
建議加 sv_consistency 0 指令 , 或 whitelist.txt 將相關檔案 bypass
引用:
原帖由 katat1 於 2016-7-15 09:21 發表
如果有新的解決方式....請緊記放出來......

因為像我呢種唔太明l4d2邊D文件是沒有的時候要提取出來找人拿....

當然....我能享福,大家都能享福wwww ...
你要既答案係哂入面,自己參詳。

http://bir3yk.net/forum/topic_179/
http://ultimatepatch.blogspot.hk/2016/07/aio-ultimate-patch-v91.html

如果版主認為我觸犯版規,請盡快向我告知。

CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

回復 12# 的帖子

謝謝了......希望唔係英文....要唔係我有排睇

有冇人發現其他問題呀???????????????????
有就快D講,早D攪掂就早D放出黎大家一齊轉~~~~~

用錯名........有冇咩問題,唔該PM返尼個名!!!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

33 123
發新話題