發新話題

Steam L4D2 夏日優惠[已完結]

[Close]

Steam L4D2 夏日優惠[已完結]

[已完結]夏日優惠又黎啦! 今次Steam Left 4 Dead 2 只係HK$ 23.80
未有正版Left 4 Dead 2 既朋友...宜家係購買既好時機!
記住! 夏日特賣!特惠截止於 07 月 5 日

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
生命一日未結束,都會有改變既可能

剩係知vlan越黎越少人

啱呀..個個去晒挽steam..

反正人地大陸都有rpg server.....
唔怕無野玩既,不過果D rpg server 難玩到痴線

升個級都慢到....你無野講

打電腦已經滿足唔到我........

回復 5# 的帖子

的確...但是柏斯個場不錯~

特感都加強攻擊....玩起來有種懷念感覺

原來中國銀聯唔係有銀聯LABLE果D銀行卡...我仲**侮辱成份**9TRY了幾次(冇信用卡)

引用:
原帖由 katat1 於 2016-7-4 17:31 發表
的確...但是柏斯個場不錯~

特感都加強攻擊....玩起來有種懷念感覺
曾經喺steam玩過個coop ser
https://www.youtube.com/watch?v=Fs5I3ZevSAo
整到le個效果再講 留意下d特感移動軌跡 我覺得一個好玩既coop起碼要咁...

引用:
原帖由 cowhead51 於 2016-7-5 16:52 發表

曾經喺steam玩過個coop ser
https://www.youtube.com/watch?v=Fs5I3ZevSAo
整到le個效果再講 留意下d特感移動軌跡 我覺得一個好玩既coop起碼要咁...
單機同coop並唔一樣

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-7-9 16:54 發表

單機同coop並唔一樣
你get錯啦 我指遊戲性

一早買左STEAM版L4D2啦!
NAMELESS

引用:
原帖由 NAMELESS00 於 2016-7-18 17:47 發表
一早買左STEAM版L4D2啦!
女子木奉木捧口屋 ~ ~~

回復 12# 的帖子

照妖鏡哥,你好無聊啊!
NAMELESS

發新話題