37 123
發新話題

[系統維護] 6月12日(日) 已完成

[Close]

[系統維護] 6月12日(日) 已完成

因大廈需進行電力系統維修, 定於 6月11日(星期六)晚10:00 至
6月12日(星期日)早9:00 進行系統維護.

系統維護期間, 暫停 vLan 遊戲平台、論壇 及 網吧遊戲更新服務.

不便之處, 敬請見諒, 感謝支持, 謝謝

IPVE真麻煩 又容易斷線又頻繁搶修同維護!唉..................
千萬別入VLAN!

仲有 WIN XP用戶不斷要求處理白屏問題但冇理會!唉..................................
千萬別入VLAN!

其實,ADMIN係咪打算放棄VLAN?
千萬別入VLAN!

引用:
原帖由 RZ7620 於 7/6/2016 07:45 AM 發表
IPVE真麻煩 又容易斷線又頻繁搶修同維護!唉..................
搞屎棍你唔鐘意未唔好用VLAN囉?
老鳳架?
痴線

• [url=]
    [/url]

回復 5# 的帖子

見到呢句野,本應心淡!只可惜.........
千萬別入VLAN!

引用:
原帖由 魔女鈴 於 2016-6-8 17:43 發表

搞屎棍你唔鐘意未唔好用VLAN囉?
老鳳架?
痴線
若果你認為D人話VLAN呢樣個係唔鐘意既話,咁麻煩請你去睇下D人講乜野!
千萬別入VLAN!

引用:
原帖由 RZ9400 於 2016-6-9 11:14 發表

若果你認為D人話VLAN呢樣個係唔鐘意既話,咁麻煩請你去睇下D人講乜野!
你收啦,你比人封左十個ac 仲係到嘈?
現在是少女時代!!

回復 8# 的帖子

你收啦!用語言[偽]術話人!又學埋D曬命野!
千萬別入VLAN!

家下為班成日玩唔到VLAN既人講句公道話都要比人吊!勁!
千萬別入VLAN!

維護呢d野好正常架wor 同埋1年先得2-3次 同其他online game比??

為成日玩唔到vLan既人出聲? 你算老幾?

仲有依家vLan成日停咩?

回復 11# 的帖子

對WIN XP用戶嚟講就係咁囉!你問我老幾?不如我問下你地用完語言[偽]術未!你老X!
千萬別入VLAN!

係既!講社會公義就要比人打壓!VLAN!
千萬別入VLAN!

講到自己比人逼害咁喎
唔係自己搞埋曬D無聊動作 使搞到自己咁乞人憎 比人係咁封AC咩
先撩者賤 打死罷就 咁簡單既道理都未明白 學咩人講社會公義
拎D咁既籍口做自己盾牌 都唔反思下自己做過D咩

回復 14# 的帖子

哦!咁係咪毎個人D衰野,羞家野,VLAN既問題同某D人既處理手法都唔比我講先!
千萬別入VLAN!

37 123
發新話題