發新話題

點解冇人玩對抗既?

[Close]

點解冇人玩對抗既?

係咪冇人鍾意玩對抗?成日打電腦好玩咩?

有vs場都無乜人挽,黎黎去去都係挽開果幾個,vlan越黎越少人挽..

依家你要玩對抗最好去正版個steam度玩會好D
正如樓上而言vlan對抗場主要都係玩開個D人玩
有興趣長玩個D新人真係得幾個,好多都係黎玩一陣就走
而家vlan比較活躍既對抗應該係9vs9基本上每晚12左右都有人玩
4vs4就間中有人會開場,但係有時個4vs4場開住係度都唔一定有人入去玩
所以要玩場4vs4要睇下運氣

我電腦冇咪,玩9VS9會比人踢

又冇人開第二個場

回復 4# 的帖子

9vs9冇喇叭先唔可以玩.............
冇mic係可以玩得既.................

場內會有人問你聽唔聽到野..........唔該按y打字俾d反應,咁你就可以留低!!!
因為多人場既關係,冇喇叭合作唔到,9v9比較注重合作精神
場內任何老手都會教新人玩,同時都會有人指揮,所以必定要有喇叭,唔好邊玩電話,邊聽住歌黎玩!!!
最緊一樣,9v9係成人場,言語會比較激烈,或粗暴左d........但絕對冇惡意,都唔會踢你走!!!

9v9既學習期大約一個月,一個月後你都同新手一樣既話........咁你就知味道
除非真係衰到冇同智商一樣,如果唔係都唔會踢你走!!!!!!!

其實唔係無人開第二個對抗場
係開左無人玩,先無人再開

其實.....大多數人都已經玩戰役多過對抗...

現在對抗更是沒什麼人玩....(國外場少說都有人玩對抗但是很多伺服都是0人..'_>')

引用:
原帖由 katat1 於 15/5/2016 11:41 AM 發表
其實.....大多數人都已經玩戰役多過對抗...

現在對抗更是沒什麼人玩....(國外場少說都有人玩對抗但是很多伺服都是0人..'_>')
我有理由相信係你唔識搵
By the way
vlan基本上無乜44
原因好多人都明
一係開場無人入
一係d人打1-2關就走場

其實vlan既玩家普遍"for fun"
44咁緊張既節奏加上人流急劇減少令44係vlan難以生存

雖然係vlan仲可以生存既對抗就只有娛樂性較強既多人對抗

當然仲有44場主繼續努力堅持

引用:
原帖由 魔女鈴 於 2016-5-15 13:13 發表

我有理由相信係你唔識搵
By the way
vlan基本上無乜44
原因好多人都明
一係開場無人入
一係d人打1-2關就走場

其實vlan既玩家普遍"for fun"
44咁緊張既節奏加上人流急劇減少令44係vlan難以生存

雖然係vlan仲可以生 ...
_ _你仲有在線
btw vlan仲有人玩咩?
涅塵洛空

引用:
原帖由 [MYDs]Ya 於 2016-5-15 16:30 發表
_ _你仲有在線
唔係冇既
不過相比以前係差好多咖啦
始終咁多年,官方唔做新圖,只靠community做既非官圖去支撐
但問題係:D玩家都唔會專登去dl非官圖玩,可玩性已大不如前
Laputa群主

引用:
原帖由 [MYDs]Ya 於 15/5/2016 04:30 PM 發表
_ _你仲有在線
就算VLAN無人玩都可以上泥架

BTW我上steam 掛機居多所以你未唔知

• [url=]
    [/url]

對抗依家野太少人玩!多數人玩COOP MODE+非官圖!
krizalid

回復 10# 的帖子

我以前記得玩開某個10打10....

都有技能比你選擇

但係相對來說比較刺激和風險高.....

可惜....果個server 關左就無再出現...

回復 13# 的帖子

你講緊係咪10V10繁化技能購買系統SER啊!好似之前有開!
krizalid

發新話題