33 123
發新話題

有野問

[Close]

有野問

己經加左-steam -novid
但都係入唔到房,點解會咁?

回復 1# 的帖子

你等TONY嚟解答下啦!
krizalid

=.=己經跟足指示,都係唔比連入game
我連防火牆都關左,都冇用

回復 3# 的帖子

你一係就等TONY過嚟呢度解答,一係就直接去FPS抱怨區慢慢抱怨夠飽佢;明未?
krizalid

_ _只係識係到講_話...

回正題
你個-steam 係吾係加係捷徑?  「不過加到都應該係嫁啦」

你話入吾到 係點入吾到法  遊戲應該會講d咩野錯誤黎提醒你  
你比張圖黎睇下遊戲話你咩錯誤  咁比較容易幫到你

最好先開vlan 後入game  「雖然先後其實都差吾到幾多ha」

引用:
原帖由 WASD156858 於 2016-4-24 18:42 發表
_ _只係識係到講_話...

回正題
你個-steam 係吾係加係捷徑?  「不過加到都應該係嫁啦」

你話入吾到 係點入吾到法  遊戲應該會講d咩野錯誤黎提醒你  
你比張圖黎睇下遊戲話你咩錯誤  咁比較容易幫到你

最好先開vlan  ...
圖己放,搞左勁奈都唔得
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 6# 的帖子

你打開遊戲既資料夾內對住left4dead2.exe 右鍵 > 傳送到(N) > 桌面(建立捷徑) > 再係桌面果個捷徑到 右鍵 > 內容 > 目標(T) 最後加上-steam > 套用確定 即可

例如 C:\left4dead2\left4dead2\left4dead2.exe -steam

你應該係加錯位置先吾得 加岩位就得

都係唔得
一樣出現呢個error

回復 8# 的帖子

有冇-insecure 字眼? 有既請刪除

C:\L4d2\left4dead2.exe -insecure -steam  (X)
C:\L4d2\left4dead2.exe -insecure              (X)
C:\L4d2\left4dead2.exe -steam                  (O)

試下路徑吾好有中文

再吾得既我就吾知

引用:
原帖由 WASD156858 於 2016-4-24 19:16 發表
有冇-insecure 字眼? 有既請刪除

C:\L4d2\left4dead2.exe -insecure -steam  (X)
C:\L4d2\left4dead2.exe -insecure              (X)
C:\L4d2\left4dead2.exe -steam                  (O)

試下路徑吾好有中文
...
肯定冇insecure
都係入唔到

回復 10# 的帖子

咁真係吾知咩問題 等其他高手解答a_a

回復 10# 的帖子

影張相出黎睇下哀乜野!!!!!!!!!
剩係話唔得同跟足做。。。。神都救你唔到啦

你試下係個啟動參數度打
-steam -appid 550 -nohltv -novid -console

回復 13# 的帖子

樓上其實知唔知 -steam -appid 550 -nohltv -novid -console 尼堆野點解???

-steam - 必要性參數,不可刪除
-appid 550 - 根目錄下沒有 steam_appid.txt 才使用
-novid - 跳過遊戲開頭動畫
-nohltv - 禁止建立遊戲實況TV (不過唔係係steam度開正版應該唔洗用)
-console - 強制使用開發人員命令列

33 123
發新話題