29 12
發新話題

其實super 9vs9既場可唔可以改返做官方場算數

[Close]

回復 41# 的帖子

咪很亂咁撐啦......淆低八癡弱智遠
諗住講第二樣野你地就唔知你係淆低八癡弱智遠咩...............
幾年前既POST,你未介奶人地都睇很左啦,淆低八癡弱智遠
你仲當係新聞講出黎,話你唔係淆低八癡弱智遠都冇人信啦
你成很日話俾人知你自己係淆低八癡弱智遠,好心你啦
做乜咁想俾人知你係淆低八癡弱智遠
你不如開個POST介紹下自己係淆低八癡弱智遠
仲周圍點火,你個死淆低八癡弱智遠

回復 43# 的帖子

網路禮儀......
你條淆低八癡弱智遠發明架???
對住淆低八癡弱智遠要禮儀???
你條淆低八癡弱智遠識知羞???

淆低八癡弱智遠

回復 46# 的帖子

你真係八很癡到冇得輸...........VLAN最很低淆低八癡弱智你認第一冇人敢認第二
我係vlan都4年....見過過百人,入我ser玩都幾百人....我仲要到家下先要炫耀自己有幾威水??用下你個低能腦啦...死八癡

淆低八癡弱智遠,你咪很以為自己好很醒先得架,你話中我d咩呀,自以為事......見過我既人都俾你笑很死哂,話你知你條死八癡冇樣野講中囉.....我回應你係因為我無聊悶過頭,拎你黎玩下咋.......淆低八癡弱智遠.......

我要打你,你有得還手咩???同埋點解我要落荒而逃呀.....死八癡仔.....
尼到l4d區呀,叫人打信長..........你係唔係傻很左呀
等同你條八癡打J要用震蛋一樣道理.......9唔很搭8

想打都得,出網吧打囉,廢時一陣又話我HACK你部機整輸你啦
不過你叫淆低八癡弱智遠,一定淆哂低....我明的;P ;P

淆低八癡弱智遠,絕對冇很改錯名.....岩哂你;P ;P ;P

點解D人可以低能到咁很樣架...............................

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

唉.................

回復 50# 的帖子

你話人呃.......

點都好過你扮啦....
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... tra=page%3D1&page=2

等我仲以為有人上線就能減輕工作量添!

笑很死人.........

回復 51# 的帖子

你唔好訣會喎~~~
我唔係搵交嘈,我係當你唔知乜野動物或昆蟲黎玩下,攝時間咋喎,你唔好咁睇高自己好嘛???你只係淆低八癡弱智遠......你係出名淆低八癡弱智咋喎....

你約就要應戰???更何況未回應你就周圍開POST話我同你打,唔知醜都有個限到架.....淆低八癡弱智遠....

人地約你打L4D話明輸左離開VLAN,你去應戰,但輸左唔肯走......仲要死撐話讓人,你尼D咪就係正中到冇得再正中既廢狗囉,你係#51形容得自己非常好呀....

叫你出網吧打,廢時你輸左又話東又話西,你知你幾很唔知醜乜很野都撐得架啦...仲要自HIGH先最大很鍋.....
冇錢我幫你比埋呀!

臭系你都扮到,邊夠你玩呀..........淆低臭系八癡弱智遠!!!!

你係咁加長自己個名,好快就到10個字;P

回復 56# 的帖子

乜你覺得一個淆低臭系八癡弱智遠講既野真係會有人理既咩???
你長期自HIGH都未停過.......返黎現實世界啦!!!!

回復 58# 的帖子

真係有個問題好想問你,尼個問題令我好頭痛,但我驚問完你又唔識答....真係唔知點算好!

回復 63# 的帖子

真係忍唔住要問你喇。。。。。。

我應該當你係隻動物好定昆蟲好呢???

動物做錯野都會知衰,靜靜地低頭知錯。。。。
但你就連動物都不如。。。。。

當你係昆蟲。。
但係昆蟲識打字又唔合常理。。。。

你就一定唔係人黎,邊有人衰到咁都唔知醜,仲要扮型扮醒果下先慘。。。。

其實你係唔係火星黎既仆 街??????

回復 65# 的帖子

咁問人囉~~~

請問大家覺得淆低臭系八癡弱智遠條仆 街係咩生物黎???

南無阿彌陀佛~~~施主......一路好走~~

咁快就頭7。。。。。。。。。。。

講到真係有人招呼我咁喎.....
可惜成個VLAN都知你係吹水怪黎........

費事搞到我一身蟻,尼句堅笑左,........

流左71#個名未封

YAHOO遲早封埋唔俾佢E-MAIL;P

29 12
發新話題