發新話題

其實super 9vs9既場可唔可以改返做官方場算數

[Close]

回復 30# 的帖子

收聲啦你!玩具
darkflameblaster F

回復 31# 的帖子

老鼠都未識用就同人隻揪
真係唔很怕羞,輸左都唔很走
仲要話讓人地,真係不很知所謂

淆低弱智仔
淆低弱智仔
淆低弱智仔

唔回應你仲好,慳番啖氣!費事睬你!o徒氣!

回復 33# 的帖子

淆低弱智仔, 唔應就最好啦~~~~~
淆低弱智仔
淆低弱智仔

回復 34# 的帖子

唔應你=淆低弱智仔?咪引我笑啦你!好似你呢種人,我都係WAR3&信長區都見過唔少!收能9下皮啦你!你呢種人最鍾意挑起戰爭既!講真,我若果係淆低既話!咁咪好唔應該去應戰啊!笨7!同埋人地唔整D搞笑圖係影片度,你仲邊有得笑啊!87!都幾十歳人,仲做埋D低裝野!

為免麻煩,就算招我約戰或約我出嚟玩,我都費事理你!又無聊又有講冇做,淨識紙上談兵既玩具!

回復 35# 的帖子

淆低弱智仔,條片人地整左咩搞笑野呀。。。。死八癡
我笑你唔識打呀,係笑你個死八癡仔唔識打機呀,唔係笑人條片呀。。。死八癡弱智仔
你更係唔淆低架,咁既技術都敢應戰,都不知幾很叻啦。。。

你尼D衰左仲要死撐,撐完仲要扮冇野
人人都話你係八癡仔,你都可以仲扮醒
亂咁吹水俾人踢爆哂,都仲可以繼續吹
衰到個個都唔鐘意你,BAN 5次都唔知醜
面皮厚到咁很樣既人,你都係第一個,或者你真係低能到唔知自己有幾差。。

又話唔應咪又係應,淆低弱智八癡遠

唉!版主關POST啦!

引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2016-4-4 12:55 發表
淆低弱智仔,條片人地整左咩搞笑野呀。。。。死八癡
我笑你唔識打呀,係笑你個死八癡仔唔識打機呀,唔係笑人條片呀。。。死八癡弱智仔
你更係唔淆低架,咁既技術都敢應戰,都不知幾很叻啦。。。

你尼D衰左仲要死撐,撐完仲要扮冇 ...
好一篇9言絕詩
狗養狗養

回復 38# 的帖子

緊係啦!呢D人淨識話人乜乜乜咁款!睇佢好耐之前系個POST被個位叫-SRW-既友仔狂串咁款!真係勁能好野既姐!唔講咁多!費事講咁多!到時一陣間比佢個護主狗出來嘈咪GG囉!

回復 38# 的帖子

呢D人若果係大公司既老闆喎!只要同佢串兩串!連飯都冇得比人撈!

回復 38# 的帖子

想要9言絕詩吖嘛!呢個帖就有啦!

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

回復 41# 的帖子

咪很亂咁撐啦......淆低八癡弱智遠
諗住講第二樣野你地就唔知你係淆低八癡弱智遠咩...............
幾年前既POST,你未介奶人地都睇很左啦,淆低八癡弱智遠
你仲當係新聞講出黎,話你唔係淆低八癡弱智遠都冇人信啦
你成很日話俾人知你自己係淆低八癡弱智遠,好心你啦
做乜咁想俾人知你係淆低八癡弱智遠
你不如開個POST介紹下自己係淆低八癡弱智遠
仲周圍點火,你個死淆低八癡弱智遠

回復 42# 的帖子

嘩!你都幾冇網絡禮儀架喎!

回復 43# 的帖子

網路禮儀......
你條淆低八癡弱智遠發明架???
對住淆低八癡弱智遠要禮儀???
你條淆低八癡弱智遠識知羞???

淆低八癡弱智遠

回復 44# 的帖子

講真,你搞咁多野都係想話自己好能好野姐!有D野被你講中,就係度不停炫耀自己有幾威水!到我講中你D野咪又係一樣!你話我個名o個陣夠激起我把火啦,到你個名比我話o個陣咪又係一樣!又話我唔係你院友添!仲要話我係度死撐!其實你係想證明我系淆低白癡兼弱智吖嘛!咁依家證明到又點先,係咪又要炫耀自己有幾威水先?我大可以被你打死都唔還手架!係最驚你落荒而逃,被人話你係無膽匪類架咋!

一係咁,今個禮拜五晩上9:30嚟信長之野望新手區搵我,同你打返一場信長又點話啦!我同你都係新手嚟,有冇興趣嚟打返一場先?我輸左願意道個歉;但你輸左要趴係地上,認自己係隻狗!咁得未?(記住唔好開MH啊!)

發新話題