22 12
發新話題

大家得閒入黎睇睇~~~~~

[Close]

大家得閒入黎睇睇~~~~~

HongGor<---------尼個_街我決定要制裁佢

HongGor我 X爆你老母,你咪X出屋企門口....

你咁大個口丫嘛,得就睇你玩唔玩得起~~~

如有任何人提供佢資料,請PM我講低

電話,地址,學校,相片,朋友..............唔想哂時間去搵,想佢盡快消失!!!!
                          (提供者及提供資料不會公開)

我就要你個X街為你言行付出代價...............

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 4# 的帖子

我X你老母呀,唔意思囉
第日我先同你講唔好意囉~~~

你真係當我臭四~~~
你咪睇下邊個真係7到隻狗咁囉,你老母....
咁X口X臭...乜都加我個名上去加得咁開心~~~

回復 7# 的帖子

你嚇我鬼咩...............
你當你係乜X野重要人物呀
你以為有差人日日貼身保護你呀
8X7

我就係要你門口都唔敢出.................

你有咩好講多D喇,一搵到你地址睇你個X樣仲咁唔咁大個口~~~

回復 9# 的帖子

到時咪講話以後唔敢呀,對唔住呀,冇下次呀....果D野呀
7頭..............

回復 17# 的帖子

你咁7口響,我放過你冇事發生既話,我一定係狗黎既
我x爆你老母
睇下我係唔係茂利,小朋友

回復 20# 的帖子

無謂..........到時唔好求饒呀..............

回復 23# 的帖子

唔好唔x報呀,x樣

小味味咪x扮英雄~~

扮得起你先好扮呀

回復 25# 的帖子

你有得笑好笑多D喇

你估下有幾多人報左你D料???

睇黎你現實都幾黑人增果隻...............

回復 27# 的帖子

有得講好講多兩句喇~~~~~~~~~~~~

回復 29# 的帖子

有得開心笑就笑多D喇~~~~~~~~~~~~

係唔係嚇鬼,到時咪知囉

小朋友

12號我地出去聚會,你唔怕既可以出黎睇下邊個先係___
我地係尖沙咀聚,你d鄉下仔唔知夠唔夠膽去咁遠既地方
冇錢唔緊要,除左你搭車出黎既錢之外,所有其他費用全免(我幫你比埋)
(剩係你先有咁既優惠)
12號果日我包你完整無缺離開!!!!
任你帶幾多人,全部免費
如果你連搭車錢都冇既,俾個銀行no黎入俾你
如果銀行都冇既,你講低幾多人,我搵人入黎車哂你地成班出黎~~

咁都驚既就唔好講咁多廢話喇............

驚係應該留係屋企打字既

搵你只係時間問題既者

回復 40# 的帖子

你扮乜春忙丫..............
錢你又冇,朋友你又冇...............
剩係識係到打字扮東扮西叻之外都唔知可以做d咩...................

回復 39# 的帖子

你想可以自己出都ok架...........

個聚會全部都係vlan識既人黎咋嘛..............

鐘意咪黎囉,任何人都黎得架...............但係你要自費喎~~~

22 12
發新話題