發新話題

有冇win10用家成日會死l4d2

[Close]

有冇win10用家成日會死l4d2

間歇性 一出大廳就彈game 有時重死埋vlan同srcds 有冇人知點搞?

引用:
原帖由 HongGor 於 2016-2-17 20:37 發表
我記得若果由WIN7&8.1升上WIN10既話!好似係會因硬件唔配合而出事!但若果直接買WIN10電腦就冇呢個問題!

回復2#的帖子

提提你!

自己諗下啦!呢個方法唔係下下都有用嫁!完! ...
升完之後有clean install過

引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2016-2-17 01:03 發表
WIN10用家.........

順到爆炸~~~~~~

你應該要換電腦了~~~~
i7+gtx980ti 16GB RAM GAME放SSD 應該唔關事既

但係玩正版又冇事.......

引用:
原帖由 HongGor 於 2016-2-24 17:19 發表
冇事就玩正版啦!
我有d fd冇 我要同佢地玩

回復 21# 的帖子

check返死嗰陣d record

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

64bit win10 pro

回復 33# 的帖子

本身冇裝任何防毒 firewall用win10內置
windows defender排除l4d2之前已加

引用:
原帖由 柏斯 於 2016-2-26 10:54 發表

跟據你o個兩幅screencap,個人認為係vlan program有事,搞到開場器死o左
你試試唔用開場器,就咁玩單人game睇下得唔得
同時,你可以試下重新裝過vlan client ...
重裝過 用埋run as admin都有事....

回復 38# 的帖子

唔記得邊個post 總之喺vlan down 係一個setup檔 加幾個.bin檔咁
2135黎

發新話題