64 12345
發新話題

有冇win10用家成日會死l4d2

[Close]

有冇win10用家成日會死l4d2

間歇性 一出大廳就彈game 有時重死埋vlan同srcds 有冇人知點搞?

WIN10用家.........

順到爆炸~~~~~~

你應該要換電腦了~~~~

回復 1# 的帖子

我記得若果由WIN7&8.1升上WIN10既話!好似係會因硬件唔配合而出事!但若果直接買WIN10電腦就冇呢個問題!

回復2#的帖子

提提你!
引用:
唔洗下下重裝l4d2既,有d問題重裝完都會係咁....
點解要format部電腦? 呢個解答完全好誤導人+陷害人
又關換新電腦咩事= =?不如講唔好用電腦啦,咁咩事都無,唔洗煩= =#
自己諗下啦!呢個方法唔係下下都有用嫁!完!
darkflameblaster F

引用:
原帖由 HongGor 於 2016-2-17 20:37 發表
我記得若果由WIN7&8.1升上WIN10既話!好似係會因硬件唔配合而出事!但若果直接買WIN10電腦就冇呢個問題!

回復2#的帖子

提提你!

自己諗下啦!呢個方法唔係下下都有用嫁!完! ...
升完之後有clean install過

我洗鬼你條吹水西提呀,咩都唔識係到拋書包
你出小句聲咪害人啦

引用:
原帖由 HongGor 於 2016-2-17 20:37 發表

回復2#的帖子

提提你!引用:
唔洗下下重裝l4d2既,有d問題重裝完都會係咁....
點解要format部電腦? 呢個解答完全好誤導人+陷害人
又關換新電腦咩事= =?不如講唔好用電腦啦,咁咩事都無,唔洗煩= =#

自己諗下啦!呢個方法唔係下下都有用嫁!完!
你究竟知唔知自己講緊乜?
二樓幾時有提過叫人重裝L4D  FORMAT電腦呀?
你話唔關新電腦事  咁你又同人講「但若果直接買WIN10電腦就冇呢個問題!」?
烚下烚下咁   唔怪得你現實同網絡都被人欺凌啦

喂!駛唔駛兩個一齊串我啊!

點解我win10一開game就藍mon,玩都玩唔到

回復 8# 的帖子

換電腦吧!

引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2016-2-17 01:03 發表
WIN10用家.........

順到爆炸~~~~~~

你應該要換電腦了~~~~
i7+gtx980ti 16GB RAM GAME放SSD 應該唔關事既

回復 1# 的帖子

試下轉相容性去windows 8 或 7
再用系統管理員身份運行
睇下再有無呢個情況出現

只於死埋vlan...有機會Vlan本身還未好完善支援到win10用家...
始終有好多程式或軟件都還未支援到win10...

生命一日未結束,都會有改變既可能

回復 10# 的帖子

你隻l4d2係邊到d/l返黎?????????

你粒什麼 i7 咩型號?????

引用:
原帖由 jjfk123 於 2016-2-21 17:22 發表

i7+gtx980ti 16GB RAM GAME放SSD 應該唔關事既
你個Windows 10 build version係幾多?
如果係10586的話有冇試過去windows update到更新埋1511 update
因為之前用build version 10586 隻Game係比較易死,而死果時的確有機會彈埋Vlan
反而舊版本既10240無依個問題

我亦都試過另一個原因就係個Server有太多玩家同插件運行
個srcds一時load唔切彈出左既同時Vlan都彈走埋不過樽頸位係srcds到,所以無法

利申 : 我個spec同你差唔多

HKG Extreme X

回復 1# 的帖子

等win10出穩定版先玩L4D2啦!

回復 14# 的帖子

收水啦.......廢人~~~~~~~
乜差都唔識咪搭咀啦~~~~弱智遠

64 12345
發新話題