發新話題

有冇win10用家成日會死l4d2

[Close]
64bit win10 pro

回復 31# 的帖子

咁睇嚟真係只有一個方法!裝WIN 7&8.1!
darkflameblaster F

引用:
原帖由 jjfk123 於 2016-2-25 22:24 發表
check返死嗰陣d record
試下剷哂防毒
關firewall
win10本身有個windows defender
按左下角放大鏡 打windows defender
選windows defender設定
排除範圍  新增排除範圍  排除資料夾
加l4d個folder落去

回復 33# 的帖子

本身冇裝任何防毒 firewall用win10內置
windows defender排除l4d2之前已加

回復 29# 的帖子

如果情況係咁既話, 點解你唔直接用正版l4d2做降版後再用vlan聯機呢?
咁咪唔洗煩?相關降版教學係呢個帖幫到你:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=628782

又再者你真係要用vlan版l4d2, 咁你去google搵: dll重新註冊指令是什麼?
第一個網就有個圖文教學, 照住做, 重新註冊過所有dll睇睇....因為睇過你個record貌似有幾個dll檔出事...

*版規問題唔方便貼個網出黎.自己去google下啦

再唔得咁就另請高手解答或真係轉用返windows7....

生命一日未結束,都會有改變既可能

引用:
原帖由 jjfk123 於 2016-2-25 22:24 發表
check返死嗰陣d record
跟據你o個兩幅screencap,個人認為係vlan program有事,搞到開場器死o左
你試試唔用開場器,就咁玩單人game睇下得唔得
同時,你可以試下重新裝過vlan client
Laputa群主

引用:
原帖由 柏斯 於 2016-2-26 10:54 發表

跟據你o個兩幅screencap,個人認為係vlan program有事,搞到開場器死o左
你試試唔用開場器,就咁玩單人game睇下得唔得
同時,你可以試下重新裝過vlan client ...
重裝過 用埋run as admin都有事....

回復 37# 的帖子

你未話我知你隻l4d2係邊到d/l返黎~~~~~~~~~~~

另外有樣野好緊要,HongGor尼條87仔真係唔好聽佢一句野.害死你

回復 38# 的帖子

喂!仲串人!我叫佢裝WIN7又關你事既!陣間到時俾其他人串就唔好問點解喎!
引用:
原帖由 HongGor 於 2016-2-25 21:30 發表
唉啊!仲未解封架!抵死!仲好意思話人弱智?玩具!你慢慢繼續講!你等GG啦你!我費事理你呢種人!成日串人!撩交打咁既款!因住小心被人狂插啊!唔怪得你之前會被版主扣分啦!睇嚟你既父母平時串得人多!自己又學埋一份!認真一擔 ...
咪話我冇提過你!玩具!

仲有,樓主係同時有正版L4D2及VLAN L4D2!唔駛問喇!

引用:
原帖由 jjfk123 於 2016-2-26 13:22 發表
重裝過 用埋run as admin都有事....
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable x64
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable x64
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable x86
Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable x86
Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable x64
Microsoft Visual C++ 2013 Redistributable x64

試下逐個download落黎安裝
如果話已經安裝就選repair
我都係win 10 x64  program list有依堆野
就咁玩無試過死game/vlan
但我無係同一部機開server

回復 39# 的帖子

你收水啦..............弱智遠
咩問題你都係叫人裝過個windows,一係叫人地問邊個邊個........
尼d叫弱智行為~~~~~~~~~~
你驚我比人串,你驚你幾時俾人ban仲好過啦
弱智遠

好似你咁鬼弱智,你唔叫你父母生過個去代替你丫嘛
87弱智遠

回復 38# 的帖子

唔記得邊個post 總之喺vlan down 係一個setup檔 加幾個.bin檔咁
2135黎

回復 41# 的帖子

收皮啦你!仲係度串人!咁識判斷吖嘛!咁你不如索性去檢舉小組度做!包你賺夠分啊!玩具!我係見你咁有本事先至推你上位架咋!

回復 42# 的帖子

你係咪講緊alan_wong 8俾柏斯既2135主程式啊!

引用:
原帖由 HongGor 於 2016-2-27 00:02 發表
你係咪講緊alan_wong 8俾柏斯既2135主程式啊!
alan_wong當日交俾我個版本因為patch問題,冇發佈過出黎
2135由始至終都應該係得魔女發佈既vlan版
Laputa群主

發新話題