發新話題

有冇win10用家成日會死l4d2

[Close]

回復 15# 的帖子

又關你乜Q事啊!死玩具!成日話人弱智個位!收皮啦!叫人收水?你估你自己識得好多野啊!咁鍾意話人弱智!又唔見你去其他區話人弱智!話人廢!你自己好勁啊!咁把炮就去串共産黨!咪能鬼lay係度扮野!

收皮!你係唔鍾意我係度回帖就down聲!否則你就死遠D!咁夠薑走去串我吖嘛!咁你就慢慢去串啦!我實CAP哂你D帖!等管理員收你皮!
darkflameblaster F

其實玩得破解版預左有相容性問題
因為windows一路更新
但隻GAME仲係N年前舊版
想無問題就用番win7..

回復 16# 的帖子

弱智遠你弱智就更架啦~~~~~~~~~~
成區最弱智果個係你,唔話你我都唔知可以話邊個~~

我諗9成9既人都唔鐘意你係尼區回帖囉~~~~~
記得咩POST都唔好回喎~~~

但係玩正版又冇事.......

回復 19# 的帖子

冇事就玩正版啦!

引用:
原帖由 jjfk123 於 2016-2-24 15:25 發表
但係玩正版又冇事.......
正版會不斷UPDATE
就係我講果樣野
唯一可以做係試下
UNINSTALL L4D + Vlan
UPDATE WINDOWS到最新
再重裝L4D同VLAN試下
但無保證的
可能整完仲衰
好似最近個UPDATE就整死左chrome

記得要停UAC
裝野用RIGHT CLICK  RUN AS ADMIN

回復 21# 的帖子

哦!先多謝呢位大大既分享!

引用:
原帖由 HongGor 於 2016-2-24 17:19 發表
冇事就玩正版啦!
我有d fd冇 我要同佢地玩

回復 23# 的帖子

比個方法你!你係想同班FD玩吖嘛!

1.用"黑雲一鍵安裝"&"洋葱頭一鍵安裝"既方式裝WIN7&8!(但要做好多野,因為係大陸野嚟!)
2.自己買WIN7&8光碟安裝(留意下硬體配備需求)!

若果咁都玩唔到就無計啦!搵RD同MicroLeo幫手會好D(至少比呢D一味淨識話人弱智既玩具強得多)!

完!

回復 24# 的帖子

完你老尾咩~~~~

弱智遠,明知自己叫弱智遠,就咪係到老點人啦..............

弱智仔係到扮天才,笑死人咩~

弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠弱智遠

你父母幫你改個咁既名,你就知咩事啦~~~~~~~

回復 25# 的帖子

你咪繼續話囉!玩具!解封左好巴閉咩!睇下到時管理員點對付你!

回復 26# 的帖子

你HI大左呀???

解咩封呀,幾時俾人封左我都唔知...........講野都9唔搭8

你準備俾人BAN.....第6次定第7次啦~~~

弱智遠,弱智遠,弱智遠,弱智遠,弱智遠,弱智遠,弱智遠,弱智遠,弱智遠,弱智遠

回復 27# 的帖子

唉啊!仲未解封架!抵死!仲好意思話人弱智?玩具!你慢慢繼續講!你等GG啦你!我費事理你呢種人!成日串人!撩交打咁既款!因住小心被人狂插啊!唔怪得你之前會被版主扣分啦!睇嚟你既父母平時串得人多!自己又學埋一份!認真一擔擔咁!你咪再話人啦!改左你D臭蕩性格先至好講啦!睇怕你都同-黑-社-會-冇乜分別!串得人多!野埋D仇家返嚟!睇怕你都唔form好得去邊!

回復 21# 的帖子

check返死嗰陣d record

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 29# 的帖子

你係用32位元定64位元既WIN10?

發新話題