21 12
發新話題

其實有冇人知道我係邊位?

[Close]

其實有冇人知道我係邊位?

如題,若果知既話...............................
darkflameblasterF

你咪係....raze00, raze000, Tanker, Tanker01, kirito00
5個帳號都禁哂言....宜家再開第6個.....DZ0071
生命一日未結束,都會有改變既可能

回復 2# 的帖子

咪咁快開我個底啦!tony

求管理員封IP
也許青春就是充滿遺憾

回復 4# 的帖子

走開,退信友請離開!別搗亂,回去你既CS:GO!

引用:
原帖由 DZ0071 於 2016-1-19 18:41 發表
走開,退信友請離開!別搗亂,回去你既CS:GO!
我唔同意你既講法
退信友唔可以玩L4D嫁咩

回復 6# 的帖子

輝頭佢有CS:GO,你又知唔知啊!monos241!

引用:
原帖由 DZ0071 於 2016-1-19 19:08 發表
輝頭佢有CS:GO,你又知唔知啊!monos241!
佢有,並唔代表佢唔可以玩L4D
我岩岩睇你上一個回覆知嫁啦,多謝指教

回復 8# 的帖子

monos241!請問你知唔知我係邊位呢?

回復 7# 的帖子

那你玩L4D2 為什麼來這區.

為什麼去綜合區

也許青春就是充滿遺憾

回復 10# 的帖子

唉啊!被你發現左添!

輝頭大大!其實本來我想玩信長&WAR3,無奈MH佬,走場佬同掛機佬横行,先至入嚟L4D2玩!

話説,請問你幾時先至幫我代購CS:GO呢?

引用:
原帖由 DZ0071 於 2016-1-19 19:38 發表
monos241!請問你知唔知我係邊位呢?
貴姓丫?鄧生。

回復 12# 的帖子

我恨你!

引用:
原帖由 DZ0071 於 2016-1-19 19:57 發表
我恨你!
你問我知唔知丫嘛
我咪用個生動D既方式答你囉
你咁樣我好難捉摸嫁喎

回復 14# 的帖子

你只能叫我raze,tanker&RZ(簡稱)!ok?

21 12
發新話題