發新話題

有關近日會員Tanker01及raze00鬧事事宜

[Close]
引用:
原帖由 kirito00 於 2015-12-29 20:32 發表
可能有人覺得己經處理左,無需再引用!但VLAN今時今日既風氣係:

WAR3/信長區:成日開map hack(MH)!處理又需時,導致不少玩家有樣學樣!

CS區:版主長期唔上線,導致炸SER事件頻生!

L4D區:版主3個月唔上線,結果A-LIN上來處理!...
其他區就唔關我事既, 我淨係知, 係L4D個區到搞事搞到比人BAN左4個AC既你, 係冇資格講呢D
引用:
原帖由 kirito00 於 2015-12-29 20:32 發表
既然,本人say sorry!麻煩請唔好再講啦!忘記此事!重新接受本人,好嗎?...
既然? 即係你覺得SAY完SORRY, 人地就一定要接受? 你次次都SAY SORRY, 不過之後都係係度搞事,
所以你SAY既SORRY不足以令人相信你會改

再加上, 岩岩開返個AC既你, 一返到黎就↓
引用:
原帖由 kirito00 於 2015-12-30 08:37 發表
冇料到既柏斯加入左ban vlanid 大法!
回埋呢d挑釁性既話語, 叫人點信你會改先
引用:
另外,請記住!唔同版區有唔同既方式處理!我亦唔想見到因為本人而引起上述事件!OK?...
同上, 身為始作俑者既你, 係冇資格講呢D

引用:
原帖由 kirito00 於 2015-12-30 17:34 發表
我只係同意maxben所講既野!而非回埋呢d挑釁性既話語!而且,請你下次指明到底係話我定係其他人,皆因你上次
冇指明係話我定係其他人!OK?
我依家qoute得你就梗係話緊你, 其實就算唔quote, 睇上文下理, 正常都會睇得出係同緊邊個講
引用:
原帖由 kirito00 於 2015-12-30 08:37 發表
冇料到既柏斯加入左ban vlanid 大法!
紅字好明顯就你自己加上去, 關maxben咩事, 又想轉移視線?

引用:
原帖由 kirito00 於 2015-12-30 19:00 發表
係既,請問你究竟想點?
想你唔好再出埋d無謂post,

想你唔好再見post就入去回埋d無謂既野,

想你係人地d求助post, 唔好再唔識都要走去做下9upper, 禁上一頁返出去就算

發新話題