發新話題

有關近日會員Tanker01及raze00鬧事事宜

[Close]
引用:
原帖由 kirito00 於 2015-12-30 18:48 發表
咁請你叫唔好再叫我個真名!叫番raze,tanker&RZ(簡稱),OK?
當然無問題啦鄧志遠
咁我由下一分鐘開始就叫返你raze仔啦

回復 16# 的帖子

OK,我願意接受!擊敗哥!
raze(RZ)

引用:
原帖由 kirito00 於 2015-12-30 17:34 發表
我只係同意maxben所講既野!而非回埋呢d挑釁性既話語!而且,請你下次指明到底係話我定係其他人,皆因你上次
冇指明係話我定係其他人!OK?
我依家qoute得你就梗係話緊你, 其實就算唔quote, 睇上文下理, 正常都會睇得出係同緊邊個講
引用:
原帖由 kirito00 於 2015-12-30 08:37 發表
冇料到既柏斯加入左ban vlanid 大法!
紅字好明顯就你自己加上去, 關maxben咩事, 又想轉移視線?

引用:
原帖由 擊敗 於 2015-12-30 18:52 發表

當然無問題啦鄧志遠
咁我由下一分鐘開始就叫返你raze仔啦
咁耐冇返黎, 一入就見到 鄧志遠

回復 18# 的帖子

係既,請問你究竟想點?
raze(RZ)

回復 19# 的帖子

你又係邊位呢!請問...................
raze(RZ)

引用:
原帖由 kirito00 於 2015-12-30 19:00 發表
係既,請問你究竟想點?
想你唔好再出埋d無謂post,

想你唔好再見post就入去回埋d無謂既野,

想你係人地d求助post, 唔好再唔識都要走去做下9upper, 禁上一頁返出去就算

回復 22# 的帖子

係既,ymhkiller!唔好意思!
raze(RZ)

鄧志遠 係FB度 search, 勁多個

回復 24# 的帖子

妖,請問你又搞乜邊科啊?

請問你玩夠未呢?風鎖斬月!

raze(RZ)

剛剛發現一些東東!

有關HERO534以及破戒僧同Yobi_Lee既證據!

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=604885&extra=page%3D1

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=604903&extra=page%3D1

睇完可笑得!

順帶一提,HERO534應該同legotoy(玩具)差唔多!皆因二人均有兩個AC!而破戒僧同Yobi_Lee比本人更猖狂,皆因有2X個AC!而本人只有五個,算少啦!

麻煩版主睇下有關罵戰及搞事既情況之處理方法(包括上述事件)!以便處理!

至於網絡世界及現實世界既事,請自己上網爬文,了解一下其黑暗之處,本人唔POST啦!

(註:Yobi_Lee=破戒僧)

raze(RZ)

回復 26# 的帖子

你條藥志遠,我有幾多個a c係人都知啦,你當我2打6咩!
你提我名係唔係想向我挑機嗎?

我d ac係人一睇就知係我啦。。。。。
同埋我唔係d小朋友,都唔係你院友囉。。。
藥志遠

解釋柏斯既假設題(方便版主回答)

先quote一quote柏斯既假設題!
秋葉原本身冇長警察長軴,但有日有人無差別咁殺人,遊人應該如何處理?
A - 報警,等其他地方警察過黎處理
B - 逃走,以後唔去秋葉原
C - 唔理,任由條友殺人,就算被拮幾刀之後死o左都冇所謂
D - 夾埋其他遊人反擊

A:若果你既答案係呢個,即係你平時都唔負責任!等人處理或解決任何問題!死得!

B:去唔去唔=解決唔到任解問題!但人身安全應該有保障!殺人喎!

C:自暴自棄,又死得!

D:唔係話唔得,但一遇上過大力士,殺手OR特殊能力者!想唔GG都難啦!

若果係我,我揀B!
raze(RZ)

回復 27# 的帖子

唉!你都仲係要搞事!死得啦!
raze(RZ)

網絡世界及現實世界冇大愛,亦無真愛!更何況VLAN呢!

"明年今日..............亦要再失眠!      信長都改變................如果有幸會面,,,,,,,,,,,,,,,(唔記得歌詞)"

raze(RZ)

發新話題