35 123
發新話題

話說而家卡戰

[Close]

話說而家卡戰

1年半冇玩卡戰,VLAN而家有人可以單挑嬴到我未?
話說當年1V1挑盡VLAN G.GC K,YO未有對手

我秒你 真的廢

我秒你 真的廢

秒我OK?
!!!!!!!!!!!!!!!!

滾啦et,你玩lol定卡戰都係比人屠架炸

引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2015-11-6 21:17 發表
滾啦et,你玩lol定卡戰都係比人屠架炸
卡戰你比我屠爆仲講野

回復 1# 的帖子

幾時打 挑快快快 我都等緊1個夠我打既對手 希望有人逼到我做毒能

我寂莫的力量可以 秒殺一切

我寂莫的力量可以 秒殺一切

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2015-11-7 09:03 發表
幾時打 挑快快快 我都等緊1個夠我打既對手 希望有人逼到我做毒能
以前就一直叫你落場同我玩你下下做旁觀唔肯落場XDD

2年左右冇玩求屠,今晚12點約戰OK?

回復 8# 的帖子

以前?7.8版本?我技術還是小雞雞 到我強個陣一個二個都唔敢同我打?怕被比我唱 就算打都成日開埋D分AC 長期求屠都沒人 到唔玩啦就大把人應強

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2015-11-9 00:32 發表
以前?7.8版本?我技術還是小雞雞 到我強個陣一個二個都唔敢同我打?怕被比我唱 就算打都成日開埋D分AC 長期求屠都沒人 到唔玩啦就大把人應強
應該係冇晒勁人玩你先夠膽出黎玩單挑吧?A_A
話說你當時已經係比我早玩好多........當時版主開個個單挑比賽你又唔敢參加,定開分身參加左(?)搞到我嬴得好悶~.~頭3名都係我團

回復 11# 的帖子

哈哈 事業放在眼前 比賽?版主識搞比賽既咩?美用個D招我都廢事講啦 1個人用3個AC比賽 服服服 後來識穿最好笑就係 下 點解你又知

認真求屠 無玩咁耐都係咁講 幾時可以約戰放心我唔會咁衰仔 打贏就放你相

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2015-11-9 09:19 發表
哈哈 事業放在眼前 比賽?版主識搞比賽既咩?美用個D招我都廢事講啦 1個人用3個AC比賽 服服服 後來識穿最好笑就係 下 點解你又知
因為用AC個個係我a_a

引用:
原帖由 eTerNaL羽 於 2015-11-9 15:35 發表
因為用AC個個係我a_a
成日LOL邀我 但又唔識我
E家回你 識我未

台服菁英 ad carry

35 123
發新話題