22 12
發新話題

請求版主處理用戶raze00問題

[Close]

請求版主處理用戶raze00問題

此用戶多次觸犯本版版規    為免影響本版日後運作

懇請版主嚴懲用戶raze00以警效尤

以下為本人搜集該用戶觸犯版規的証據

觸犯版規B-3)不得作任何無意義回覆,以內容含意為實,以下例子皆視為無意義回覆。
短句 :「hihi」、「good」、「正!」、「thx」等
符號 :「^.^」、「XDXDXDXD」、「@@」、「><」、「= =」、「.........」
意義不明之字串 : 「昨壬系場灶系」、「%^&%^@$@#%」、「7876231」、「igaifbdafafkdsmada」等
初犯 - 禁言三天
用戶raze00已經多次觸犯,不能盡錄

觸犯版規短句 :「hihi」、「good」、「正!」、「thx」等

觸犯版規C-3)嚴禁發佈會引起罵戰之內容及參與罵戰。
初犯 - 扣分處理及禁言三天
於上圖中raze00用戶指其他用戶沒讀書屬人生攻擊
本人認為被指沒讀書隱藏其義沒文化的用戶感覺實在十分不好受

觸犯版規C-2)嚴禁一切人身攻擊,侮辱成份或對任何伺服器作出侮辱之言論及字句。
初犯 - 扣分處理及禁言三天

本圖樓主純粹作出問題
用戶raze00則惡言相向回應並指示樓主作出殘害自己身體行為
此行為反映出用戶raze00品格十分有問題

此人youtube帳戶亦因屢次或嚴重違反其影片網站遭到停權

不排除用戶raze00會繼續在本版觸犯更多版規以及令到其他用戶受影響

懇請版主公正處理及懲罰該用戶

整走個傻仔佢喇 麻懇煩

回復 1# 的帖子

擊敗,你點知我的youtube個ac?
raze007EX

小學_雞喎
睇吾順眼

引用:
原帖由 螞蟻仔 於 2015-11-2 12:56 發表
何止,連你FACEBOOK都有
https://www.facebook.com/chiyuen.tang1?fref=ts
太可怕了....

引用:
原帖由 wohoho2 於 2015-11-2 13:37 發表
太可怕了....
係條友自己o係server入面自爆fb....
Laputa群主

引用:
原帖由 柏斯 於 2015-11-2 13:50 發表

係條友自己o係server入面自爆fb....
我只是話fb個AVA戰地之王Revo嘅社團,ok?

我懷疑你吔學高登仔起我底!我本人可向你吔提出法律申訴來追究架!

raze007EX

引用:
原帖由 raze00 於 2015-11-2 17:48 發表

我懷疑你吔學高登仔起我底!我本人可向你吔提出法律申訴來追究架!
你10月27日晚上同11月1日中午都自爆過自己fb名

需唔需要我拎server log出黎??

呀係,你話要法律申訴,請自便
(附上
個人資料私隱專員公署網頁同電郵)

https://www.pcpd.org.hk/tc_chi/contact_us/contact_us.html
[email protected]
Laputa群主

回復 9# 的帖子

ok,我不應該對你地班死mk講!但我冇講過youtube個ac,算唔算起底先?

raze007EX

引用:
原帖由 raze00 於 2015-11-2 21:45 發表
ok,我不應該對你地班死mk講!但我冇講過youtube個ac,算唔算起底先?
但你冇講過youtube個ac??

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=628534&extra=page%3D1
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Laputa群主

懇請版主或管理員正視問題   以免影響其他用戶

引用:
原帖由 raze00 於 2015-11-2 17:48 發表

快d報警啦 唔報正衰仔

樓主 [柒]少陣啦  刷存在  刷到你咁既樣  刷到在座各位  都吾like你  

自己爆自己  仲話人起你底   柒到.........

柒到咁既樣  比我一早 DEL  GAME/改名  閃人

回復 11# 的帖子

這是網址,你唔明? :o :o :o :o :o
raze007EX

22 12
發新話題