發新話題

【排解疑難】►L4d2各類型問題集中帖◄

[Close]
跟足教學Shortcut target 改寫如下
"D:\L4D2 vLan\left4dead2.exe" -steam -novid

仍然彈出Engine Error
Steam is not running. You must start Steam in order to play this game.

引用:
原帖由 katat1 於 2016-5-29 10:44 發表
正常來說....vlan l4d2 通常下載下來似乎都唔用去特別改既.....當中已經自帶....

除非下載落來後,是完全咩都無既就需要手動去改姐'_>'......
我係下載vLan L4D2 2135版, 參考置頂下載帖詳細教程

改desktop shortcut target係教程內要求, 唔係我自己夾硬要改, okay?

引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2016-5-29 22:11 發表
你影d相黎睇下!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 lovertony 於 2016-6-1 23:22 發表
你自己本身係咪有steam?
或者係steam 正版l4d2?
有裝Steam, 冇買正版L4D2
Steam有其他正版game
請問有冇唔uninstall Steam既解決方法?

引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2016-6-4 02:35 發表
你果隻唔係VLAN版既L4D2喎........

定係你自己整過D咩.................

你張相有D出入................
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=610390&page=1#pid6174603

置頂帖BT download嘅

除左安裝教學以外, 冇做過任何變動

發新話題