發新話題

【排解疑難】►L4d2各類型問題集中帖◄

[Close]

回復 105# 的帖子

咁你一係就重裝L4D2,一係就format部電腦!若果都唔得,咁就換新電腦!
raze(RZ)

我想呢到係幫人解答在l4d2上預到既問題,其他個人糾紛去其他地方到繼續傾,謝謝

生命一日未結束,都會有改變既可能

回復 107# 的帖子

係啦!tony,我己經話左玩具架啦!係差個柏斯同katat1既姐!到時會開POST話katat1架喇!

P.S.:我永遠支持tony!
raze(RZ)

回復 80# 的帖子

試一試右鍵使用系統管理員身份執行, 開l4d2

回復 82# & 88#的帖子
試試以下方法:
1. 請檢查網絡速度穩定
2.重開Vlan
3.重開l4d2
4.開完l4d2耐心等待10-30秒時間,等steam group servers 完成load哂所有ser出黎
因為有時我都會見唔到L場既情況,有時等耐d就會見返d場,
又或者有時等左好耐都唔見有, 通常我就重開vlan再重開l4d2,就會見得返

回復 84# 的帖子
可能你有野set錯左,再者你重開l4d2應該會見得返

回復 90# 的帖子
請不要理會89樓的解答....跟本唔關REV.ini檔案既事

回復 103# 的帖子
咁你宜家個係咪改左個REV.ini 檔?有無backup?改用返未改前果個REV.ini 檔
再參考回復 82# & 88#的帖子 既解答

回復 106# 的帖子
唔洗下下重裝l4d2既,有d問題重裝完都會係咁....
點解要format部電腦? 呢個解答完全好誤導人+陷害人
又關換新電腦咩事= =?不如講唔好用電腦啦,咁咩事都無,唔洗煩= =#

最近我有大量project要趕住做,非常之忙= =做完一份又一份= =....
所以好多時都未能夠立即可以解答到大家
請大家耐心等待我回覆或有心人解答....

其實...R大神返左黎....希望佢都幫下大家解答問題呀=D
而我就靜靜地走去做回一位玩家xD....

我都發現到好多之前幫人解答問題既人已經唔係到......難道大家都放棄左玩L4D2?!

回復 103# 的帖子

你話我知你用咩牌子既ROUTER...............!!!!
同埋用邊個寬頻公司

我大約估到你咩問題~~~~

等我解救下你~~~

回復 108# 的帖子

你收下皮啦......

叫人改既野係咩你都未知你係咩啦.........

亂咁老點人,唔識就咪扮代表啦,出小句聲就已經好幫到忙架喇~~~

連開2個POST既玩具!
raze(RZ)

引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2016-1-17 22:18 發表
你話我知你用咩牌子既ROUTER...............!!!!
同埋用邊個寬頻公司

我大約估到你咩問題~~~~

等我解救下你~~~
香港寬頻點睇咩牌子既ROUTER

回復 110# 的帖子

黎排l4d區吵到拆天,出黎講一句,分分鍾比人頂十句,我堅持沉默是金既原則,以免惹禍上身...

回復 114# 的帖子

我都係用香港寬頻既!
raze(RZ)

回復 115# 的帖子

咁你就唔好係呢度留言啦!MicroLeo!
raze(RZ)

回復 114# 的帖子

請參考109樓的回覆

希望解答幫到你

回復 115# 的帖子

leo大神唔好咁啦...如果真係有人需要幫忙,而你都識得答既,都幫下手解答啦=D

因為我都唔係所有問題都識得答....一d問題我未遇過,而互聯網又搵唔到答案...我就解答唔到了=~=...

回復 118# 的帖子

tony,好心你就趕走katat1同玩具呢兩條-茂-利-,好能煩啊!呢兩條友根本就係嚟玩野同串人既!成日針著人嚟講!仲垃圾過l4d2godhand同What the sam班死MK!唔好再俾佢地嚟啦!你再唔趕走katat1同玩具呢兩條-茂-利-既話,咁就永遠罵臭你個場!等你個場冇人入!
raze(RZ)

回復 114# 的帖子

去睇下router個低......就會見到~~~

發新話題