發新話題

【排解疑難】►L4d2各類型問題集中帖◄

[Close]
請問邊到可以下載多人插件?

引用:
原帖由 lovertony 於 2016-6-1 23:22 發表
你自己本身係咪有steam?
或者係steam 正版l4d2?
有裝Steam, 冇買正版L4D2
Steam有其他正版game
請問有冇唔uninstall Steam既解決方法?

回復 197# 的帖子

你等人解答啦!
千萬別入VLAN

回復 198# 的帖子

廢人唔識就走開啦!!!
俾人BAN 10幾個名仲唔知衰!!!

回復 197# 的帖子

你果隻唔係VLAN版既L4D2喎........

定係你自己整過D咩.................

你張相有D出入................

回復 198# 的帖子

廢人?邊個話比你聽我係廢人?請回答!
千萬別入VLAN

引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2016-6-4 02:35 發表
你果隻唔係VLAN版既L4D2喎........

定係你自己整過D咩.................

你張相有D出入................
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=610390&page=1#pid6174603

置頂帖BT download嘅

除左安裝教學以外, 冇做過任何變動

回復 202# 的帖子

冇理由既...............

個L4D絕對有整過其他手腳先會攪成咁!!!!
同埋你張圖睇到係有証明,100%肯定整過
不過算.....就出新版,教你一個頂住擋既辦法先!!!!!!
(應該99%可以玩到,如果都玩唔到....就係個天要你等新版出 )

方法好簡單
留心

srcds.exe   尼個係開server用既
你先開左srcds先,等佢load完開左出黎喇,再開game,咁應該就可以玩

如果真係唔得既.....以你又真係咁想玩,咁我就幫你teamviewer整兩野

得左記得講唔該.....會有分加,第日鬧人有得扣下~~~

我是問題16的情況
我是windows8,怎樣改

PLEASE CHANGE YOUR NAME我change了幾次player name都係咁
連唔到線
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

早幾日DOWN左2146版
但開都開唔到 會彈GAME
仲話steam is not running. you must start steam in order to play this game l4d2 VLAN

之後用返舊版開 但乜問題都冇 剩係冇哂D場

引用:
原帖由 AGUERO12 於 2016-8-13 10:09 發表
早幾日DOWN左2146版
但開都開唔到 會彈GAME
仲話steam is not running. you must start steam in order to play this game l4d2 VLAN

之後用返舊版開 但乜問題都冇 剩係冇哂D場 ...
你睇下2146版入面有冇steamclient.dll
有機會你個防毒delete左
Laputa群主

回復 206# 的帖子

留意你有無用以下防毒軟件:
Bkav, Comodo, ESET-NOD32

以上防毒誤將破解檔(Steamclient.dll)為病毒,自動將檔案送去隔離...
導致L4D2主程式未能開啟及彈出Steam is not running問題

如果使用了以上的防毒軟件就要設置排除,排除檢查相關檔案(Steamclient.dll)...
一共有2個Steamclient.dll檔要設置排除....位置係安裝l4d2位置及l4d2位置bin資料夾入面.
生命一日未結束,都會有改變既可能

問題13

我已經跟曬你所比既步驟 DL曬D野 但係開GAME果陣仲係咁彈番個"問題13" 果個畫面出黎, 唔該大大幫幫我解決 ~!~

點樣開5人或以上場

發新話題