41 123
發新話題

[轉帖] [號外]IPVE vLan 新網吧

[Close]
引用:
原帖由 小飛豬 於 2015-9-4 13:58 發表

新鋪~ 需要時間.宣傳/放學後,應該會好少少
我上有去玩了呀 場地十分好燈光充足

支持小飛豬~
話說吾覺吾覺Vlan經做左十年,時間真係過得快
雖然我無玩信長好耐,但係點都好多謝Vlan之前為我帶來的歡樂 (Ps.中一玩到中六)
最後祝Vlan祝生意蒸蒸日上 愈做愈大!

好想去 但呢排讀緊保險 讀完一定去玩下
但飛豬可以帶自家鍵盤去 插住玩嗎 = =.... 因本人用慣機械式 其他一用不能接受= ="

引用:
原帖由 好鬼衰 於 2015-9-6 23:11 發表
好想去 但呢排讀緊保險 讀完一定去玩下
但飛豬可以帶自家鍵盤去 插住玩嗎 = =.... 因本人用慣機械式 其他一用不能接受= ="
當然可以

引用:
原帖由 笨孩子﹏toM 於 2015-9-6 10:48 發表
支持小飛豬~
話說吾覺吾覺Vlan經做左十年,時間真係過得快
雖然我無玩信長好耐,但係點都好多謝Vlan之前為我帶來的歡樂 (Ps.中一玩到中六)
最後祝Vlan祝生意蒸蒸日上 愈做愈大! ...
一切在心中~

引用:
原帖由 小飛豬 於 2015-9-7 03:27 發表

一切在心中~
飛豬果到有無車位 = ="" 想方便

引用:
原帖由 好鬼衰 於 2015-9-7 21:16 發表

飛豬果到有無車位 = ="" 想方便
有,但我見都比人拍晒.

标记下

:lol :lol :lol :lol

好網吧 值得一推

上次去搵個車位都無 超慘==........ 轉圈轉左成15分鍾==

引用:
原帖由 好鬼衰 於 2015-10-14 08:00 發表
上次去搵個車位都無 超慘==........ 轉圈轉左成15分鍾==
香港地.,出門自己開車,,體驗好差..車多路窄,車位少.

41 123
發新話題